1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Ziggo: programmaraden stagneren onze ontwikkeling

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door Bullet NL, 9 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Schlauhaenchen

  Schlauhaenchen Forum Member

  Berichten:
  57
  Dat is helaas niet zo.
  De prijs voor de digitale pakketten zal veel duurder worden daar de aanbieders van de zenders meer zullen vragen voor doorgifte in digitale kwaliteit.
   
 2. 31Stier

  31Stier Forum Member

  Berichten:
  70
  Is dit een veronderstelling of een feit?
   
 3. Schlauhaenchen

  Schlauhaenchen Forum Member

  Berichten:
  57
  .
  Helaas een feit
   
 4. thomas999

  thomas999 Forum Member

  Berichten:
  538
  Alle zenders op de kabel worden digitaal aangevoerd. Dus duurder worden zie ik er niet van komen. Voor de analoge doorgifte wordt het digitale signaal omgezet naar een analoog kabelsignaal.
  Als programmaraadman weet je dat toch hopelijk wel? ;)
   
 5. om1

  om1 Forum Member

  Berichten:
  661
  Het is maar hoe je er tegen aan kijkt.

  je kan moeilijk de belangen van de ongeveer 2/3 kijkers die nog analoog kijken onder tafel vegen.

  Ik kijk zelf 100% digitaal, maar ik realiseer me wel dat ik een minderheid ben. Het is nog te vroeg om analoog geforceerd af te knijpen.

  Daarnaast, er is zoiets als de mediawet. En Ziggo moet zich daar aan houden. Anders hadden ze maar geen kabelmaatschappij moeten worden :wink:

  Als je het niet eens ben met het bestaan of het beleid van de programmaraden, gebruik dan je democratische invloed om dit te veranderen.


  Hmm: even een edit.... Door wat verwarring heb ik op een andere vraag een antwoord gegeven dan die werd gesteld. Even een tip: gebruik geen vage verwijzingen zoals "dit", maar zeg expliciet waar het om draait.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 29 jun 2009
 6. CeeS

  CeeS Legend (✝ 2016)

  Berichten:
  12.349
  @Schlauhaenchen:
  Graag een uitleg verklaring van de Kabelraad Multikabel over deze uitspraak. Aangezien je in je vorige bericht presenteerde als vertegenwoordiger deze Kabelraad weten jullie dus blijkbaar iets over verhogingen van de tarieven in de nabije toekomst. Ik zou me namelijk niet voor kunnen stellen dat een Kabelraad anders zo'n stellige uitspraak zou doen.

  Ik snap nog een deel van je reactie trouwens niet ("dat is helaas niet zo") op de opmerking van Damandan. Die stelde dat je voor hetzelfde geld veel meer kanalen dan de 30 kunt zien als je een digitale ontvanger aanschaft. Jij ontkent dit. Wil je dat ook even uitleggen ? (Wordt dat ook afgeschaft soms?) Momenteel kun je namelijk zonder extra abonnementskosten 60 TV kanalen zien.
   
 7. 31Stier

  31Stier Forum Member

  Berichten:
  70
  Prijs

  De vraag was of het een veronderstelling of een feit is dat de prijzen omhoog zullen gaan als omroepen zelf SD kanalen vervangen door HD kanalen.
   
 8. om1

  om1 Forum Member

  Berichten:
  661
  Volgens mij ging het niet om SD versus HD, maar analoog vs digitaal. Waar het om draait is denk ik niet of Ziggo meer wil rekenen, maar of de aanbieders (dwz de TV-stations) dat zullen gaan doen bij digitale doorgifte.
  Nu is het wel zo dat voor zover ik weet het hele anaologe aanbod al digitaal te ontvangen is zonder meerkosten (behave de decoder dan).
   
 9. Schlauhaenchen

  Schlauhaenchen Forum Member

  Berichten:
  57
  de vergaderingen zijn openbaar , dus iedereen kan zijn invloed uitoefenen !

  Zie onze eigen website : http://www.programmaraadmultikabel.nl/
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 29 jun 2009
 10. CeeS

  CeeS Legend (✝ 2016)

  Berichten:
  12.349
  Meer zelfs dan dat, het hele analoge aanbod plus nog 30 zenders meer (totaal 60 zenders) zijn zonder extra abonnementskosten digitaal te bekijken. Dat gaat volgens Programmaraad Multikabel dus veranderen begrijp ik uit de verklaring van hun vertegenwoordiger. (vandaar mijn vraag aan hem)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina