1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geld terug actie Ziggo Interactieve televisie

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door arruk, 9 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. UPDATE
  Op 15 juli weer gebeld met Buspro en met zegt dat Ziggo op 13 juli pas akkoord heeft gegeven om tot betaling over te gaan. Als het goed is het bedrag van € 329,00 binnen een week bijgeschreven.

  BERICHT
  Indien je een voucher hebt gezonden naar Ziggo ITV Actie en je wilt de huidige status weten, dan kun je naast mailen naar ziggo@acties.nu ook bellen naar Buspro BV. Zij zijn namelijk de uitvoerende instantie in dit geval.

  Bezoekadres:
  Buspro BV
  Lorentzlaan 13
  3401 MX IJsselstein
  The Netherlands
  Tel: + 31(0)30 - 6000790
  Fax: + 31(0)30 - 6000952

  Ik heb ook gebeld en zij geven aan dat alles in het systeem staat, maar dat ze niet weten wanneer ik mijn geld terug krijg. Ze zeggen dat Ziggo hun goedkeuring moet geven, maar Ziggo zegt dat dit niet het geval is en dat Buspro achterloopt met de restituties.

  Succes en groeten, Paul
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 jul 2009
 2. Nuttige info! Van Ziggo krijg je niks te horen (niet vreemd als het niet via hun administratie gaat natuurlijk). Vroeg me al af of zij het deden of DMS Geleen.
   
 3. Hoe kom ik aan zo'n kaart? Ik heb vorige week bij de Mediamarkt een Cisco tuner gekocht met het verhaal geld retour te krijgen. Maar een actie kaart zat niet in de doos.
   
 4. Hoort er wel in te zitten dacht ik. Anders kan je bellen naar 0900-1884, optie 3 en daarna 4 (administratie). Wellicht dat zij er één toe kunnen sturen of een andere oplossing hebben. Ook kun je proberen in de winkel te vragen of ze je zo'n bon mee willen geven (wordt ook wel eens op die manier gedaan).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina