1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Enquete Tour de France 2009 in HD

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door BertvanHorck, 9 jun 2009.

?
 1. meer

  68,0%
 2. gelijk

  29,3%
 3. minder

  2,7%
Niet open voor verdere reacties.
 1. Kun jij de VRT in HD ontvangen dan? :?
   
 2. Ik vrees dat het niet gaat gebeuren in HD bij de NOS:   
 3. Ik begin nu toch wel een klein beetje pissig te worden. In 2006 werd het WK voetbal al in HD uitgezonden. In 2008 het EK, de tour en de olympische spelen. Hoe kan het dan dat in 2009 de techniek er nog niet klaar voor is?? Is dit wel de reden? Of spelen er weer dingen op de achtergrond. Het is jammer van de reclames en het commentaar op eurosport HD, maar toch prefereer ik dat boven de NOS in SD. En wij allemaal maar die dure kastjes kopen met de belofte dat ned 1, 2, en 3 vanaf begin 2009 in HD te zien zijn (weliswaar veel geupscaled). En nu gaan we er zelfs op achteruit!! BAHH.........
   
 4. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.674
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Misschien wacht men bij de NOS op goedkeuring van Ziggo?
  Het zou kunnen dat deze eerst hun CI+ project op de rails willen hebben voordat er gestart kan/mag worden met reguliere HD uitzendingen van de (publieke) omroepen?

  Het is maar een gedachte, maar hiertoe lijkt mij Ziggo wel in staat eigenlijk.
   
 5. Maar al zou dit een reden zijn dan heeft UPC (en andere leveranciers) daar toch niks mee te maken? Tenminste ik neem aan dat er geen onderscheid gemaakt wordt. Of heb ik wat gemist?
   
 6. Voert het niet wat ver om hiervan Ziggo de schuld te willen geven? Wat mij betreft wel. De NOS zend het niet uit, dan kan Ziggo het toch ook niet in HD doorgeven.
   
 7. Re:

  Het probleem zit bij de Nos. Dat is al eerder door ze aangegeven. Zover ik me herinner was het de techniek van de uitzendstraat. Dan kan je wel verzoeken om een nieuwe test, maar je kan beter nog langer wachten zodat de techniek wel goed is dan een half produkt met uitvallen,etc. Dat het overdreven lang duurt, ben ik met je eens.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina