1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eredivisie Live kampt met miljoenentekort

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Rouschop, 8 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Dat weet ik wel heel zeker. Toen het opeens € 14,95 werd ben ik afgehaakt. Ik laat me niet besodemieteren en ga echt geen 5 EUR meer betalen dan mensen in Amsterdam!
   
 2. Hoezo een kijker voor 9.95? Onze kabelboer heeft vanaf het begin 14.95 gevraagd. Dat ze de aanbieding begonnen met 9.95 was tot aan het moment dat je kon bestellen, op dat moment moest je dus opeens 14.95 betalen voor Eredivisie Live.

  Gert.
   
 3. Het klopt gedeeltelijk wel, tot 1 januari 2009 was de prijs 9,95, daarna werd het 14,95. Echter was dit ook al aangekondigd vanaf het begin, het was zeker geen verrassing of plotselinge actie dat het 14,95 werd.
   
 4. Jawel, was wel een verrassing. Zie de 'voor' en 'na' situatie van het aanbod. 'Voor' het kunnen bestellen was 9.95 p/m + 2 maanden gratis, 'na' was 14.95 p/m en 9.95 tot 1 jan 2009. Bovendien had je geen keus, de 'voor' situatie werd aangeboden tot 22 juli totdat je daadwerkelijk kon bestellen en opeens de 'na' voorwaarden golden.

  Zie [​IMG]http://members.home.nl/gdw/ziggo-eredivisie.pdf

  Gert.
   
 5. Ok dan.... die eerste aanbieding heb ik (tot zo even) nooit gezien, de tweede wel. Vandaar dat het in ieder geval voor mij geen verrassing was dat die 14,95 er per 1-1-2009 aan kwam. Heb toendertijd zelf pas in augustus EL besteld vlak voor de start van de competitie.

  Wie wat bewaard.... :thumb up: Het is inderdaad geen mooi konijntje op die manier.
   
 6. Deze € 14,95 is er rechtstreeks de oorzaak van dat ik met mijn Eredivisie Live pakket bij de satellietboer CDS blijf. Kost ook nog € 11,95 in de maand voor 2 zenders, maar EL 3 en 4 heb ik vorig seizoen nooit nodig gehad, als AZ fan. Dus spaar ik die 3 euro p/m mooi uit.

  Ook deze € 11,95 zal ongetwijfeld omlaag gaan als Ziggo z,n prijs op de normale € 9,95 per maand brengt, zoals alle kabel concurenten dat al hebben.

  Tot die tijd geld ook voor mij "Geen Eredivisie Live bij Ziggo". Voor de rest ben ik zéér content met Ziggo, heb totaalpakket, film1 en m.i.v 1 sept. sport1 bij ze.

  Vraag me af hoeveel mensen wel hun abo op EL bij ziggo hebben, kunnen er nooit al te veel zijn.
   
 7. voor jou als az fan loont dat wel maar als je fan bent van een ploeg uit het rechter rijtje weer niet, die komen meestal op kanaal 3 en 4. dus loont het weer niet.:no::no:
   
 8. Nieuws Plaats en lees hier Nieuwsberichten over digitale TV en Radio bij Ziggo

  Je hebt helemaal gelijk, voor iemand die fan is van een club uit het rechter rijtje is dit geen oplossing. Overigens moet ik ook nog maar afwachten of de wedstrijden van AZ het volgende seizoen weer allemaal te volgen zijn op 1 of op 2.
   
 9. Je moet gewoon een beetje creatief omgaan met die aanbiedingen van EL. Vorig seizoen heb ik een groot gedeelte gezien door gebruik te maken van een EL kadocard en komend seizoen maak ik gebruik van de eerste 2 maanden gratis en dan nog 6 maanden betalen en we zitten weer aan het tientje per maand. Daarna zien we wel weer...

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina