1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eredivisie Live kampt met miljoenentekort

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Rouschop, 8 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. En dan bij de eredivisie weer opgescheept zitten met Kees Jansma? :?

  Het zou inderdaad mooi zijn als er een bedrijf zoals Sky Sports in Engeland in Nederland zou opstaan om alle sport voor zijn rekening zou nemen, inclusief de wedstrijden in HD. (Kost wel 35 pond per maand) Alleen is de markt in Nederland te klein, zeker omdat hier maar weinig mensen in de buidel willen tasten om het rendabel te kunnen maken. Met als gevolg een zelfde miljoenen tekort als nu bij Eredivisie LIVE.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 19 jul 2009
 2. Wat is nou mooier, in het stadion zitten of voor de tv?,IN HET STADION natuurlijk,ik heb ook een seizoen kaart a 210 euro achter het doel+eredivisie live voor de uitwedstrijden van mijn club.
   
 3. Precies, helemaal waar. Ik heb eredivisie live dan ook in eerste instantie alleen voor de uitwedstrijden van mijn club, de thuiswedstrijden zit ik in het stadion.

  Dat ik daarnaast ook nog de andere wedstrijden kan volgen is mooi meegenomen. :thumb up:
   
 4. Dan zijn we met elkaar eens,veel plezier nog het komende seizoen in het stadion en voor de tv.
   
 5. Helemaal mee eens. Of moet eredivisie live alleen voor de rijke mensen zijn ???
   
 6. Ik denk dat Ziggo de prijs bewust hoog houd omdat ze weten dat er geen enkele andere aanbieder is op de kabel. KPN is wel met interactive tv een concurrent maar die vragen 10 euro voor 2 kanalen.

  En Ziggo heeft een fusie achter de rug die ook behoorlijk wat geld heeft gekost, dat moet ook worden terug verdiend. Ik heb vorig jaar ook behoorlijk veel met Ziggo gecorrospendeerd en ik kreeg geen duidelijk antwoord.

  De vergelijking dat het AD in Utrecht toch ook niet duurder is dan in Amsterdam ging bij hun niet op.

  Kortom het wordt tijd voor andere aanbieders op de kabel, al dacht ik dat dat in januari 2009 van kracht zou zijn.
   
 7. Je hebt het over een verschil van 5 euro per maand, niet echt een bedrag waarvoor je in de quote top 100 hoeft te staan om dat op te kunnen brengen.

  Als ik het goed heb onthouden (uit de eerste berichten bij het ontstaan van EL) dienen de kabelmaatschappijen, tele2 en digitenne tussen de 7 en 8 euro af te dragen aan Eredivisie live per betalende abonnee. Dat zou betekenen dat Ziggo nu per abonnee 7 euro 'verdiend' aan EL. Als dit terug zou gaan naar 2 euro per abonnee dan moeten ze dus voor EL het abonnee aantal met minimaal 250% omhoog zien te krijgen voor de zelfde opbrengst. (bv 100.000 leden à 7 euro of 350.000 leden à 2 euro)

  Denk dat Ziggo dit rekensommetje zelf ook al lang heeft gemaakt.
   
 8. Toen het nog € 9,95 kostte was ik fervent voetbalkijker. Toen ze er € 14,95 voor gingen vragen was de liefde over. Zodra het weer € 9,95 wordt wil ik er weer over na gaan denken. Tot die tijd geen Eredivisie Live voor mij :no:
   
 9. Ben ik het mee eens maarrrrrrrrrr.......
  Tel alle kleine verhogingen van de verschillende partijen eens bij elkaar op en dan wordt een klein beetje ineens heel veel! Het is natuurlijk krom dat de ene maatschappij voor dezelfde dienst € 9,95 doorberekent en ZIGGO € 14,95 Dus open stellen de kabel voor iedereen dan heb je keus.....

  Ps: Ik ben nog van de ƒ (=Gulden) en dan is € al snel ƒ 11,05 en vind wel weer veel!
   
 10. Zou het niet zo kunnen zijn dat het voor veel mensen wel veel geld is die € 4,95,of zoals in mijn geval een principe kwestie
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina