1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Zenders verwijderen (waar je geen abonnement op hebt)

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Zitgoed, 8 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit is ook mogelijk. Staat als het goed is wel ergens op het forum en anders in de gebruiksaanwijzing. ;)

  [EDIT]
  Ga naar het "Menu" (button afstandsbediening).
  Daarna naar "Zenderlijsten bewerken".
  Kies nu "Favorieten bewerken".
  Hierna krijg je de favorietenlijst en kun je met "Functies" (blauwe knop op de afstandsbediening) de zenders binnen je favorietenlijst verplaatsen.
  [/EDIT]
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 jun 2009
 2. Volgens mij kan dat wel hoor. Op de zender in de lijst gaan staan en hem naar boven of beneden verplaatsen..... :mrgreen:
   
 3. Bij mij is Favorieten1 de standaardlijst.
  Start hij mee op en zo zie ik hem ook in de guide.

  Dus maak van je favorieten lijst je standaardlijst.
   
 4. De Guide gebruikt gewoon je huidige lijst. In jouw geval dus geen favoriet. Druk maar eens op de groene knop, dan kom je standaard in je eerste favoriet terecht.
   
 5. Ik heb mijn favorieten lijst als standaard ingesteld.
  Als ik op guide klikt, krijg ik de zenders te zien, zoals ik ze in mijn favorieten heb ingesteld.
   
 6. Er zal ongetwijfeld iemand terugkomen met RTFM, maar ik heb het er niet in kunnen vinden, en ook niet in de menu's, wie helpt: hoe stel ik een (bepaalde) favorietenlijst in als standaard?
   
 7. Ik wist het ook niet (want staat volgens mij niet in het manual) maar de essentie is dat wanneer je in de list of de guide zit dat je nadat je een favorietenlijst gekozen hebt er vervolgens een zender uitkiest. Daarna onthoudt de Humax pas deze favorietenlijst. Dus alleen een favorietenlijst kiezen is niet voldoende. Let wel dit geldt apart voor de list en de guide.
   
 8. Mijn dank is groot, maarrrr....., ik merk dat de Humax de tv-lijst niet vasthoudt, waarschijnlijk omdat ik ook radio via de Humax beluister, ik geloof dat dat ook al in de bug/wish list is opgenomen (voor mij meer een bug dan een wish overigens).
   
 9. Gebruik je voor de radio de complete lijst (rode knop) of ook de eerste favorietenlijst (groene knop)? Als je de complete lijst gebruikt is het logisch dat de 550 op de tv-stand ook op de complete lijst uitkomt.

  Voorstel: zet je favoriete zenders (of gewoon allemaal :applause:) eens in de eerste favorieten lijst, waar ook je televisie zenders staan.
   
 10. Ik weet niet of ik helemaal begrijp wat je bedoelt, maar ik gebruik geen favorieten voor radio (wel voor tv, althans ik probeer het nu aan de praat te krijgen) maar als ik wissel op de Humax van radio terug naar tv lijkt het erop dat de Humax niet de tv-favorieten lijst oppikt maar weer in de default lijst terecht komt. Nu kan ik wel weer kijken of mijn Harmony dit kan oplossen door wat extra commando's eruit te gooien, maar het lijkt mij niet te werken zoals het hoort of in ieder geval niet zoals ik had verwacht.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina