1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Zenders verwijderen (waar je geen abonnement op hebt)

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Zitgoed, 8 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is het mogelijk in de Humax 5050C de zenders te verwijderen waar ik geen abonnement op heb of die ik niet wil zien? (bijv etalagekanaal)
   
 2. Okay ik weet dat je favorieten aan kunt maken - echter als ik de guide oproep zie ik alle zenders van het Ziggo pakket (ook Film 1 etc) die ik niet heb/wil. Kan ik deze niet verwijderen dat de Humax m niet laat zien?
   
 3. Nee niet in de standaard lijst, de standaard lijst is "alles" dus je moet zelf je favorieten maken en dan die als zenderlijst gebruiken. Is toch hetzelfde resultaat?
   
 4. Hou er wel rekening mee dat er maximaal 100 zenders in 1 favorietenlijst gaan........ ik heb gevraagd om uitbreiding via de wishlist.
  Zie de bugs/wishlist discussie.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 jun 2009

 5. Nou nee - als ik door de guide heen wil lopen om te kijken of ik iets op wil nemen moet ik door 50+ zenders heen, terwijl van die lijst mij maar een stuk of 20 interesseren - het liefst zou ik deze ofwel bovenaan plaatsen ofwel de zenders die ik niet wil zien (en sowieso niet kan ontvangen omdat ik ze niet in het pakket heb) eruit knikkeren - het is nu zeer irritant dat Ziggo TV (!) op 11 staat en zenderoverzicht (waarom heb ik een guide?!) op 12. De zenders tussen 10 en 30 zijn niet de meest bekeken (volgens mij) het is erg vervelend dat de Belgische zenders en BBC pas in de 30/40 regio zitten.
   
 6. Als je een favorietenlijst aanmaakt laat de guide alleen die zenders zien die in je favorietenlijst staan.

  Heb je eenmaal een favorietenlijst aangemaakt en geselecteerd dan blijft deze actief totdat je een andere favorietenlijst kiest.
   
 7. En dat heet dus favorieten ;)
   
 8. Geselecteerd is niet alleen de favorietenlijst gekozen maar ook een zender eruit via de Guide of de List (al naar gelang waar je bent) gekozen anders onthoudt de Humax de favorietenlijstkeuze niet definitief. :cool:
   
 9. Dank - heb m nu goed kunnen instellen, is jammer dat je niet zenders gewoon binnen de favorieten lijst kunt verplaatsen, afin altijd wat te verbeteren..... :rolleyes:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina