1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alles-in-1 pakket

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door merkens11, 7 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb de volgende diensten bij Ziggo:

  - Telefonie Z1 (€ 9,95 per maand)
  - Internet Z3 (€ 47,95 per maand)
  - Radio/Televisie Z1 - digitale televisie (€ 16,25 per maand)

  Voor de telefonie krijgen we een korting van € 9,95. Telefonie is dus gratis. Bij elkaar opgeteld betaal ik in totaal € 64,20 per maand.

  Nu vraag ik mij af, is dit nou hetzelfde als een Alles-in-1 Extra pakket?
  Want de mensen die het Alles-in-1 Extra pakket hebben krijgen momenteel als internetsnelheid 20 mbit. Als je geen Alles-in-1 Extra hebt, dan krijg je 15 mbit.

  Nu heb ik mijn eigen downloadsnelheid even gecontroleerd en ik blijk dus 15 mbit te hebben. Maar wat is dan het verschil met de producten die ik bij Ziggo afneem en het Alles-in-1 Extra pakket? Dit kan ik op de website van Ziggo niet duidelijk vinden. Heb ik niet ook recht op 20 mbit? Kan iemand mij wijzer maken?
   
 2. Aangezien jij geen Alles in 1 pakket hebt, hou je gewoon de standaard snelheden. Gebruikers van Alles in bundel krijgen simpelgezegd een soort van beloning, de hogere internetsnelheid dus en wat extra zenders geloof ik...

  Voor welgeteld €0,75 meer kan jij ook Alles in 1 Extra nemen en dan kan je gebruik maken van die 20Mbit/s en vanaf 1 juli dus 50Mbit/s. Zonder Alles in 1 heb je dus geen recht op die 20Mbit/s en blijf je dus nog op de 15Mbit/s. Aangezien ze mensen bundels willen verkopen, krijgen die hogere specificaties. Het is iets om over na te denken. Telefoonnummer behoud je gewoon, kosten voor televisie zitten bij die €64,95 in + je krijgt nog een digitale decoder met smartcard als je overstapt ;) (handig voor op de slaapkamer), al kan het administratief (Mijn Ziggo) wel eens vertraging oplopen.
   
 3. En zeg nou zelf, hoe handig / goed zijn de voordelen van DTV niet ten opzichte van analoog! Kortom, die paar cent is het zeker wel waard!
   
 4. Je hebt helemaal gelijk. Belangrijkste is nog altijd beeldkwaliteit en dat verschil is al te merken op een CRT. Hier 1 Humax PVR in de woonkamer en op beide slaapkamer een IR-FOX C. Totaal Pakket en Film1, heerlijk TV kijken in bed zo op een druilerige zondag hehe...
   

 5. Mooi, ik heb even met Ziggo gebeld. Het klopt inderdaad wat je zegt. Ik heb alles laten overzetten naar een Alles-in-1 Extra pakket.
   
 6. Inclusief nieuwe decoder?
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 7. Ja, ik krijg er ook een gratis decoder bij :)
  Dus ik ben tevreden.
   
 8. Zijn ze bij Ziggo zo wanhopig dat de afdeling verkoop ook op zondag achter de telefoon zit?
   
 9. Zaten ze al hoor...
   
 10. Sinds het begin ja, storingsdienst ook trouwens.

  Overigens teken van zelfvertrouwen, anders zet je geen dure zondagswerkers neer als je geen verkoop verwacht.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina