1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aanbieding Eredivisie Live

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Nobody, 7 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wie het onderste uit de kan haalt...

  Als je een dag teveel betaald is dat toch niet zo erg? Je rekensommetje klopt, en uiteindelijk een keer €14,95/30 betalen voor twee maanden EL is behoorlijk redelijk lijkt me.

  Je kan ook bestellen binnen de actieperiode en het abonnement in laten gaan op een latere datum.
   
 2. Heb net het blaadje maar weer bij het oud-papier vandaan getrokken, want 2 maanden gratis + 3 maanden betalen is (ong) gelijk aan het upc tarief per maand voor 5 maanden lang...

  Gert.
   
 3. Bij de bestelprocedure op de website http://www.eredivisielive.nl/ziggo/ kan je aangeven of je Eredivisie Live zsm wil in laten gaan of bij de start van de competitie.
   
 4. Mee eens vind het ook een kwalijke zaak dat wij 15 euro moeten bellen en de rest van de mensen in het land zonder ziggo. 9.95 a 10 euro

  Neem nou bijvoorveeld upc: Eredivisielive + Sport 1 14,95 per maand
   
 5. Kan het ook anders?

  Ik ben al lid van Eredivisie Live maar in de maand Juli (eigenlijk ook Juni, maar daar ben ik al te laat voor) zit ik niet te wachten op dit kanaal.
  Nou is de mogelijkheid om het per maand op te zeggen. Dus wanneer ik dat vandaag zou doen dan ben ik er in ieder geval vanaf tot het moment dat ik me eventueel weer aanmeld. Lijkt me helder allemaal.
  Nou staat er in die actie dat het alleen geldig is voor mensen zonder abbonement. Jullie raden het denk ik al, is het mogellijk om vandaag op te zeggen en dan 31 Juli mee te doen aan deze actie? Dat zou dan voor mij betekenen dat ik 3 maanden niet hoef te betalen. Dat scheelt toch weer 45 euro.

  Iemand die hier meer vanaf weet?
   
 6. Je hebt een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Die gaat, als je het nu opzegt, in op de eerste juli, je abonnement is dan beëindigd op 31 juli. Ik denk niet dat je dan in aanmerking komt voor die actie, maar wie niet waagt, die niet wint.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina