1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EPG is heeeeeeel traag.

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door bossie, 6 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. t r a g e eee pppp gggg

  Bij ons hetzelfde probleem, in het @home gebied PC 9981.

  De tijd loopt niet meer goed (achter) na het wisselen van zender en de epg is heel erg traag..

  Wij zitten ons enorm te ergeren als er naar afloop van een film of ander programma wij even kijken op de EPG voor iets anders dat de tijd achter loopt en de info niet meer klopt en minstens 5 a 10 minuten moeten wachten op de EPG.

  mvg Lutjemac
   
 2. ik heb hetzelfde probleem. Ziggo klantenservice geeft aan dat er bij hun geen klachten bekend zijn en dat ik de fabrieksinstellingen terug moet zetten. Na diverse telefoontjes/mailtjes naar de klantenservice kreeg ik het telefoonnummer van Humax met het commentaar dat Ziggo alleen de leverancier van het signaal is......maw...los het zelf maar op.... :censored:
   
 3. De Humax IR-FOX C kan niet goed tegen afwijkingen in het signaal van Ziggo en helaas is er het nodig mis met het signaal dat in de Ziggo/Casema headend gemaakt wordt. Als Ziggo wil beweren dat het niet aan hun signaal ligt dan gaan ze eerst maar eens de problemen oplossen die in het storingen topic zijn gemeld en pas daarna met het bekende vingertje naar de andere partijen wijzen.
   
 4. Ook wij hebben het probleem. Wij (de hele familie) storen ons zich er zo aan dat ik op internet ben gaan zoeken. Zo ben ik bij dit forum terecht gekomen. Decoder dagelijks stroomloos zetten kan toch niet de oplossing zijn? Als Ziggo meeleest op dit forum lijkt het mij dat ze wel eens mogen reageren. :thankyou:
   
 5. bijft vaag... heb hier 4 van die gebakjes staan 2 hebben het vaak... andere twee ... zelfde firmware etc. niet...

  ZIGGO KOMT ER NOG EEN FIRMWARE UPDATE???
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina