1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

2e smartcard geregistreerd, gaat dit goed ?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door sverzijl, 6 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb zojuist een 2e smarcard geregistreerd via Mijn Ziggo -> registreer smartcard. Ik heb op de 1e smartcard het digitaal totaal pakket, maar heb bij het registreren van de 2e card geen 'extra pakketten -> totaal digitaal' geselecteerd. Had ik dit wel moeten doen? Of krijg ik nu op de 2e card alleen het basispakket (en worse, wordt dit dan ook gesynced met de 1e card waardoor ik het digitaal totaal pakket kwijt ben ?)

  (PS: wat een ongelooflijk onduidelijke procedure voor een extra smartcard zeg. Je komt in een 'bestelprocedure' terwijl ik toch echt niets wil bestellen, ik wil alleen een 2e smartcard registreren :?)

  [edit]Zie net in ander topic dat dit voldoende moet zijn. Ik ben benieuwd:)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 jun 2009
 2. Hoi ik heb woensdag mijn 2e kaartje geregistreerd en had vandaag weer beeld maar wel veel minder zenders als wat ik op het 1e Totaal pakket kaartje heb.
  Veel E19 meldingen terwijl het gewoon totaal pakket zenders zijn.

  Dus nu weer achteraan bellen of ze me het complete totaal pakket willen door geven.

  Dus je mag hopen dat et daar ineenkeer goed is.
   
 3. ik heb vanmorgen gebeld met ziggo want ik krijg ook veel e19 meldingen en er bleek een storing te zijn
   
 4. hoi oke en hebben ze ook gezegd wanneer die verholpen is en dat je dan automatisch de ontbrekende zender erbij krijgt?
   
 5. Sinds vanochtend doet de 2e smartcard het weer (die ik gisteren geregistreerd had omdat de preview periode voorbij was), met zelfde zenders als de 1e smartcard. Gaat dus toch af en toe nog iets wel goed ;)
   
 6. hier helaas nog steeds niet
   
 7. Ook een 2e smartcard besteld met een Humax HD ontvanger. Direct de smartcard geregistreerd en na een maand was ik alle zenders kwijt (behalve Ned 1,2,3).
  Bleek de smartcard niet geregistreerd te zijn. De "taak was blijven hangen" zeiden ze toen ik ze belde.

  Nu een nieuwe taak aan laten maken door de helpdesk en dat duurt doodleuk al twee dagen.

  Gelukkig heb mijn andere smartcard in mijn Humax gestopt, dus ik heb weer beeld, maar wat is die service slecht zeg :sleep:
   
 8. Het probleem is vaak hetzelfde. Er wordt meteen gebeld als de ontvanger binnen is, dan is de order van de bestelling van de ontvanger natuurlijk nog niet administratief afgerond. En het systeem accepteert maar één wijziging tegelijk om te voorkomen dat dingen door elkaar gaan lopen. Gevolg: activatie kan nog niet ingevoerd worden. Dan wordt er een taak aangemaakt voor de betreffende afdeling die het dan invoert zodra de order is afgesloten. Hoeft geen probleem te zijn, maar zo creëer je dan een extra manier waarop het fout kan gaan.

  Gewoon een week na installatie pas bellen is een prima omzeiling van dit gedoe.
   
 9. Als je er echt gek van word is er ook een alternatief ;)

  Er zijn apparaatjes (Wireless Digital TV Smartcard Dividers) waar je de smartcard indoet... Dit apparaat zet het signaal / gegevens van de smartcard dan draadloos door naar (bij apparaat horende) smartcards met wireless antenne. Let wel, je dient dus je box nog steeds te voorzien van een coax aanluiting natuurlijk. Het gaat enkel om de smartcard.

  Ofwel 1 smartcard via je provider, het apparaatje aanschaffen, aansluiten en klaar... De meeste van deze apparaatjes kunnen overigens tot 8 draadloze smartcards uitgebreid worden.

  PS: Ben wel blij dat ziggo er geen extra kosten voor vraagt, de meeste aanbieders durven zo'n 5 euro per extra box te vragen! Maar goed, het appraatje is in zo'n geval ook de oplossing natuurlijk + je hebt overal alles wat kan met de hoofd smartcard ;)
   

 10. zelfde probleem, vandaag geen zenders (vanaf kanaal 13)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina