1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Abonnement switchen blijkt lastiger dan verwacht

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Werelds, 5 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik blijf erbij, dat ze voor dit soort problemen, toch echt een andere strategie moeten toepassen: zelf de klant bellen, duidelijk uit leggen wat en hoe het geval is, wat ze gaan doen en wat de verwachtingen zijn.

  Ik hoor het ze nog zeggen in de eerste reklamecampagne: Ik ben ziggo en ik LUISTER naar jou

  yeah right
   
 2. Probleem opgelost, wel vreemd hoe :p

  Dinsdag vloog de telefoon verbinding er uit, even zo gelaten en woensdag pas gebeld. Tweede keer op een week tijd dat dit er uit lag, dus in plaats van zomaar te reprovisionen zoals ze dat zo leuk noemen, maakte de beste man een taak voor ons aan voor de telefonie. Meteen even nagevraagd hoe het met ons ander probleem stond, en daar kon hij niet veel over zeggen, alleen dat het inderdaad door de TD was doorgestuurd naar een andere afdeling.

  Wonder boven wonder werkte gisteren zo rond een uur of 5 alles - inclusief de internet snelheid. Hebben de mensen voor de telefoon taak ook maar even opgelost? Geen idee :D

  Al met al ben ik toch weer aangenaam verrast door Ziggo. Het is echt niet meer het @Hom(e/o) van een aantal jaren geleden, en KPN maakt wat mij betreft echt geen kans meer!
   
 3. Ik heb een Arris Modem en hetzelfde probleem. Ik heb alles in 1 plus maar nog steeds de snelheden van internet Z2. Volgens Ziggo zou mijn modem het juiste profiel moeten hebben...... dus niet.... Ik zit al twee weken te wachten op de juiste snelheid en ben bang dat het nog wel weer maanden gaat duren met een eindconclusie dat ook ik gewoon een nieuw modem moet hebben omdat het oude gewoon het profiel niet kan laden (kent)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina