1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Noch factuur, noch incasso

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Leut, 4 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De afgelopen 2 maanden heeft Ziggo voor mijn abonnementen noch een factuur gezonden, noch een incasso gedaan.

  Zijn er meer mensen met dit 'probleem' ?

  Heb ondertussen Ziggo maar om opheldering gevraagd, want aangezien zij mij nog steeds een dienst leveren, ben ik best bereid hiervoor te betalen. En daarvoor is Ziggo gemachtigd eea te incasseren, dienen ze dat wel te doen uiteraard.
   
 2. Nope, probleem niet ervaren...
   
 3. Hier hetzelfde, de maand mei en juni zijn nog niet van mijn rekening gehaald en ook zijn deze facturen nog niet in te zien via Mijn Ziggo.
   
 4. Dit komt veel vaker voor. Als Ziggo een fout ontdekt in haar administratie worden de betreffende incasso's een maand stilgelegd. Soms gaat dit langer door, dat kan ook betekenen dat er specifiek met jouw gegevens iets niet goed is gegaan bij Ziggo.
  Uiteindelijk schrijven ze dan alles in één keer af. Telt dat op tot een bedrag van €100,-, dan krijg je schriftelijk je factuur met uitleg.
   
 5. Hier kan ik iets over updaten:

  Ik heb als sinds december geen incasso of factuur gehad. Meermalen de helpdesk gebeld zonder resultaat. Maar gisteren kreeg ik de reden te horen:

  In december zijn al mijn gegevens verwerkt naar een nieuw klantnummer, deze order is pas ergens in februari gesloten (vraag me niet was order sluiten betekend maar zo wordt het uitgelegd). Ik zou dan in maart een factuur krijgen echter.... In maart heb ik een wijziging door laten voeren: Eredivisie live eraf. Dus weer een nieuww "order"in het systeem van ziggo die gesloten moet worden. De volgende factuur komt dan in mei, echter ook deze keer is de order van maart pas gesloten in mei, waardoor de factuur in juni komt..

  Volgt u het nog?

  Ik ben sinds gisteren over op alles in 1 en kan volgens de helpdesk de factuur of december t/m juli op zijn vroegst eind juli verwachten (tenzij ik dus weer een verandering laat doorvoeren).

  Dit zet je toch aan het denken waar men mee bezig is? Waarom kunnen zie de maanden december t/m bijv mei niet factureren? Deze zijn toch al lang voorbij?

  Wie van Ziggo kan me helpen?
  (overigens bij @home kreeg je hoe dan ook maandelijks een factuur, wijziging of niet, verrekenen gebeurde dan in de maand er op)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 7 jun 2009
 6. Zorg maar dat er voldoende geld op je rekening staat (mag aannemen dat je abbo-geld van de afgelopen maanden hebt gereserveerd), ooit halen ze het in één keer van je rekening.
   
 7. Ik vind dit wel vreemd handelen van Ziggo. Ze moeten toch gewoon zorgen dat je maandelijks hoe dan ook een factuur krijgt?? Dat orders sluiten e.d. moet toch niets te maken hebben met de facturen? Als je iedere maand iets laat wijzigen dan kun je de betalingen en incasso's gewoon net zo lang rekken als je zelf wilt. Het stoort mij dus dan ik straks een dikke € 300,= in 1 x moet betalen omdat Ziggo zit te prutsen met de facturering en orders sluiten. Ze weten toch welke produkten ik afneem en wanneer en tot wanneer?? Hoe moeilijk kan het dan zijn om daarvan een factuur te maken?
   
 8. Tis opzich erg raar. Toen ik in April mijn losse abbo's om had gezet naar Alles-in-1 werd er de volgende maand wel de basis abbo en het telefoongedeelte in rekening gebracht.
  Pas met de factuur voor juni is alles recht getrokken en evt. gecrediteerd.
   
 9. Heel vreemd dat dit dan niet bij mij gebeurd. Maar ja, de klantenservice doet hieraan niet veel. Ik moet maar rustig afwachten zeggen ze steeds. Of de juiste afdeling wordt ingeschakeld om dit eindelijk af te handelen is dan maar sterk de vraag.
   
 10. En nog even voor de duidelijkheid. Zorg dat je het abbogeld apart zet, zodat je niet voor een onaangenameverrassing komt te staan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina