1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HDMI Cisco

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Fab!, 4 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,
  Ik heb sinds een week of 3 een Cisco ontvanger staan, heb hier het hele pakket bijgenomen en op de een of andere manier werk interactief nog steeds niet! heb hier inmiddels al tig x over gebeld maar tot op heden zonder succes, het lijkt haast wel of dat nog niemand echt alles weet van Interactieve televisie bij Ziggo, heb elke afdeling al wel gehad daar en heel vaak gehoord dat het binnen 2 uur opgelost moet zijn ivm overbrengen nieuwe signalen. tevens werkt de HDMI aansluiting ook niet, in het menu staat bij: HDMI uitgang> niet beschikbaar. ik vraag me af wanneer ik nou eens eindelijk kan gaan genieten van het geweldige Interactive tv.
  Hebben er nog meer mensen z'n moeite mee of heb ik dat nou weer net?:roll:
   
 2. Aan dat hdmi probleem zal ziggo niets kunnen doen.
  Je tv en de cisco 'praten' niet goed met elkaar.
  Misschien alles een keer opnieuw aansluiten?
   
 3. Ik heb hetzelfde HDMI probleem sinds de firmware upgrade van maart jl.

  Voor de upgrade kon ik voor de hdmi resolutie kiezen uit 576, 720 en 1080; geen enkel probleem in combinatie met m'n uitstekende Philips tv 37PFL9632D/10.

  Herinstalleren van hdmi kabels, niet meer gebruiken van surround systeem als repeater (Yamaha RX-V661) niets helpt.
  eea is waarschijnlijk gevolg van gebrekkige/slechte hdcp implementatie in de cisco.
   
 4. Met mijn Sony 32v4500 helemaal geen problemen (HDMI rechtstreeks aangesloten op de TV)
   
 5. Cisco aangelsoten via HDMI op Philips Ambilight werkt gewoon prima.
  Box is up-2-date was wel ff paniek bij updaten, duurde maar een uurtje of 4??!!


  Wat zou ikzelf proberen met dit probleem?
  - Terug naar fabrieksinstellingen?
  - Box boven testen ofwel met andere HDMI kabel en andere TV

  Als beiden nogo dan rest mij ziggo te bellen staat tenslote ziggo in beeld en als schermbeveiliging en logo op de remote en overal en nergens klantenservicenummer ;)
   
 6. HdMi kabel

  Haha...na zoveel bellen toch maar eens een andere HdMi kabel geprobeerd, en wat denk je...ff stroom eraf gehaald kabel erin weer aangezet en hij doet het hoor!!!!:applause:
  Blijkt nu dat de bijgeleverde HdMi kabel gewoon STUK is.
  en wat zeggen ze bij Ziggo....moet je maar ff een nieuwe kopen..oh ja ze zijn wel duur!:censored:, dus hun sturen rommel en dan moet je het zelf maar ff oplossen...wat een sevice weer van Ziggo:no:!!!!...ik zit wel nog steeds te wachten op activering van interactief.....ondertussen weer meerdere medewerkers gesproken nu blijkt dat mijn order nog steeds in uitvoering is en ze kunnen niets activeren todat de order rond is.....duurd nu al ruim 3 weken.....het zal allemaal wel heel moeilijk zijn.
   

 7. Wel heel makkelijk om de schuld alleen maar aan ZIGGO te geven...... HDMI kabel kost 7 euro, dus wat loop je nu te klagen........

  De doos waarin de ontvanger zit en de kabels word niet verzorgd door ZIGGO maar door cisco, ga bij hun klagen dat de kabel kapot is.....
   
 8. Het gaat mij niet om de kosten, het was immers een medewerker van Ziggo die zei dat de kabel duur was, en dat klopt ook als je een goede kabel wil, ik weet niet wat de kabel die in het pakket zit kost, maar daar gaat het niet om.
  en Ziggo de schuld geven doe ik ook niet,,, het is wel zo dat ik iets bestel bij Ziggo en niet bij Cisco ! als jij een auto koopt bij een garage en er mankeert iets aan ga jij dan naar de garage of dien jij een klacht in bij de producent ervan?.....ik zou in iedergeval naar de garage gaan.
   
 9. Er is al vaker bewezen dat de kwaliteit van een korte kabel niet door de prijs wordt bepaald. Goedkope en dure kabels performen dan net zo goed (of helemaal niet als ze kapot zijn)
   
 10. Kabel

  Dat wist ik niet, weet alleen dat er kabels zijn van idd ong €7,00 en ook van ruim €80,00 en dat allemaal voor 1,5 meter koper met rubber.

  ik geloof het ook wel dat het weinig of geen verschil uitmaakt hoor, maar waarom zulke prijsverschillen?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina