1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alphacrypt overleden?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door angela, 4 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Philips heeft trouwens een firmware update beleid waarbij je via de Philips website zelf firmware updates kan downloaden en zelf je TV kan updaten. Heeft de TV wel de laatste firmware versie?
   
 2. Is goed zal ik vanavond even doen.
   
 3. Probleem Dakzwabberhen

  Beste mensen van dit forum,

  Met bijzonder veel aandacht heb ik het door "Dakzwabberhen" voorgelegde probleem mbt zijn Sony KDL-X3500 icm een Alphacript (natuurlijk voorzien van Ziggo kaart).

  Ik heb zelf een identiek probleem en weet geen enkele oplossing te vinden. Door Dakzwabberhen werd beschreven dat hij ongeveer een jaar lang een "redelijk functionerend" geheel had met de Alphacript. Bij mij werkte het geheel volkomen probleemloos (ruim 10 maanden), tot half april van dit jaar. Met enige regelmaat bevroor mijn beeld gevolgd door een tekst welke mij vertelde dat ik geen rechten had om de gekozen zender te bekijken (vrij vertaalt uit het Duits). Na enkele seconden sprong het beeld weer aan voor een niet te voorspellen aantal minuten.

  Ik heb de Alphacript echter (nog) NIET gewisseld, maar heb WEL contact gehad met Ziggo en Sony. Bij Ziggo ben je snel klaar, die willen geen enkele medewerking verlenen, daar waar ze niet ondersteunend zijn aan Alphacript. Het antwoord van Sony was iets minder eenvoudig. Dit is ook (mede) waar ik jullie mening graag even over wil horen. De helpdesk medewerker van Sony beweert namelijk (door hem zelf duidelijk uitgesproken als "off the record") keihard schaamteloos, dat Ziggo de boel loopt te saboteren, en dat de ...... waarden (kan mij dit niet meer herinneren) van de DVB tuners van de Sony X3500 hier bijzonder gevoelig op reageren!?

  Mij was deze bijzonder vriendelijke Sony man al snel krijt, als niet techneut, maar misschien kunnen jullie hier eens op reageren. Misschien hebben jullie ook nog tips om mijn Alphacript icm de Sony X3500 weer fatsoenlijk aan te slingeren.

  voordat er veel goedbedoelde tips komen die dubbel-op gaan... de reeks adviezen aan het adres van Dakzwabberhen heb ik doorlopen, echter zonder resultaat.

  Graag hoor ik van jullie.

  MVG
  Sander
   
 4. Ten eerst mijn excuses voor mijn héle late reactie. Door omstandigheden had ik totaal geen toegang tot internet (geen Ziggo probleem :wink:).

  Mijn AlphaCrypt probleem is ondertussen ook opgelsot. Het bleek dus toch een defecte module te zijn. Na veel testen bleek dat het probleem zich maar af en toe manifesteerde (bij mij alleen wat vaker dan bij een vriend van me).
  AlphaCrypt is omgeruild en tot nu toe totaal geen problemen meer!

  In ieder geval iedereen bedankt voor de hulp!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina