1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Kanalen verwijderen uit zenderlijst

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door marc-hm, 3 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. nou eens een keer iets anders dan, ik kan een kanaal niet ontvangen, maar juist het tegenovergestelde! Ik zit hier met een mooie bravia, met alfacrypt in mijn net gestarte preview periode, even spelen en voila mooie werkende digitale tv. Tot op dit punt was ik gelukkig, niet veel later zat ik het overaanbod van zenders eens door te kijken en te sorteren en kwam ik op de gezellige 18+ zenders :sad:. aangezien ik zowel een 10 als een 13 als 15 jarige heb rondhangen ging ik toch maar eens rondkijken naar een blokeer functie. Daar kwam ik alleen een probleempje in, je kan op basis van leeftijd content blokkeren, maar in NL is de oudste rating 16 :?. waardoor elke fatsoenlijke film nu voor mijn oudste ook geblokkeerd wordt. Vervolgens dacht ik, ik gooi de zender gewoon weg, maar ben ik nou simpelweg ergens over heen aan het lezen of kan dat gewoon weg niet :?:.

  met andere woorden, kan iemand met ervaring op dit gebied me helpen die zooi fatsoenlijk te :censored: (dus niet 20% van me content door leeftijdsslot op 16) of de zooi verwijderd te krijgen? want zo schiet ik niets op met al die fijne extra kanalen
   
 2. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Om welke Sony TV gaat het precies?
   
 3. dacht de v of s 5100 :oops: had die vraag natuurlijk al kunnen zien aankomen maar zit nu op t werk en had even tijd, dus dacht ik schiet de vraag vast in misschien is er wel een universele oplossing, zal vanavond als ik thuis ben even kijken en dan met zekerheid de versie geven in ieder geval alvast bedankt voor deze hele snelle reactie alvast :thumb up:
   
 4. Digitale kanalen verwijderen is gewoon mogelijk via hetzelfde menu als waarmee je de kanalen kunt sorteren. Kijk maar eens goed naar de opties die je hebt in dat menuscherm.
   
 5. Zo'n module geeft zeker niet de mogelijkheid tot het instellen van een PIN-code op de betreffende zenders?
   
 6. Het gaat niet om een module maar om een Sony toestel. En jawel, de Sony heeft de mogelijkheid digitale kanalen te beveiligen met een kinderslot, i.e. een viercijferige pincode.
   
 7. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Dat kan inderdaad ook met de Alphacrypt module zelf.
  Alleen neem ik aan dat het ratings systeem hetzelfde is als via de Sony.
   
 8. ten eerste opgelost, ik heb idd in de tv over een kanaal verwijder optie heengekeken :roll:, voel me net een vrouw (no offence ladies) eerst vragen dan pas zelf goed uitzoeken.

  ten tweede, ja leeftijdssloten op zowel alfa als bravia, maar zoals ik al zei, de nederlandse rating is 16jaar als laatste, dus dan was ik alle actiefilms etc ook kwijt, waar de oudste 2 dan weer wel hevig tegen protesteerden :)

  als hier ook slotjes worden gedaan, hij kan op dit topic wat mij betreft, bedankt voor alle reacties
   
 9. .......ik heb idd in de tv over een kanaal verwijder optie heen gekeken.....voel me net een vrouw.......

  Maak je geen zorgen, je bent een echte man: die kijken/zoeken nl. met hun neusgaten:lol:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina