1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ondertiteling via TT888 bij Humax5050?

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door TacoBorg, 3 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De Humax iPVR 9200 kent de mogelijkheid ondertiteling via teletekstpagina 888 op te nemen en weer te geven, een geweldige mogelijkheid voor mensen met een auditieve handicap. Nu wil ik graag weten of de Humax 5050 deze mogelijkheid ook heeft, in de specificaties kan ik dit niet terugvinden. Weet iemand van jullie meer?

  Let wel: het gaat NIET om het opnemen (en weergeven) van gewone ondertitels, maar heel specifiek om het opnemen van teletekst. Er zijn meer decoders die wel teletekst weergeven, maar die bedoel ik nu niet.

  Graag jullie info, bij voorbaat dank.
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  De 5050 neemt de complete teletekst mee op. Zo is het dus ook mogelijk om het nieuws van die dag terug te lezen. Kijk maar op pagina 777 van ned 1,2 of 3. De werelsklok loopt gewoon iedere minuut mee.
  Dus ook pagina 888 wordt opgenomen en is als ondertitel te gebruiken.
  Naar mijn weten is deze functie niet anders van bij de 9200 en p850r.
   
 3. Dankje voor dit snelle antwoord. De 9200 doet het nog prima en ik hoop 'm nog lang te kunnen gebruiken. Als de 5050 deze mogelijkheid niet (meer) had gehad had ik het somber ingezien voor deze module en parallellen gezien met de Panasonic recorders die de module weer hadden verloren. Panasonic en eerder Grundig waren de enige merken die ondertiteling via TT aan boord hadden. Als nu de 9200 het zou begeven kan ik met een gerust hart overstappen op de 5050 al zullen er dan de nodige wijzigingen nodig zijn, als ik hier zo dit forum bekijk. Veel van de aangevoerde problemen komen mij bekend voor uit de tijd dat de 9200 net was geintroduceerd.

  Ik heb destijds de Samsung 850 ook getest maar die gaf wel TT weer, maar nam die niet mee op als ik me goed herinner. Ik heb 'm in elk geval afgetest, en bepalend was toen dit euvel.
   
 4. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Je kunt zoals aangegeven gerust zijn. De P850R neemt ook de volledige teletekst mee op. Ik heb ze alle 3 hier staan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina