1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eerste ervaringen

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door Riparius, 2 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hier is het tijdsverschil elke dag verschillend -> tussen anderhalf uur en 10 minuten :censored:
  Men is bij ziggo momenteel wel met van alles en nogwat bezig (onderhoud internet/tv) dus misschien als dat ooit eens klaar is dat het dan beter gaat :neutral:
   
 2. Blijft vreemd. Heb een gloednieuwe Humax IR-FOX C nu bijna 14 dagen in gebruik en beslist nog geen problemen gehad met de tijdinstelling. Ook timeropnamen aangestuurd door de timer in de Humax hebben tot nu toe onberispelijk gefunctioneerd. Ik denk dus dat bij mensen die problemen hebben met deze decoder het probleem toch echt in het apparaat zit. Dat hoeft trouwens helemaal geen softwareprobleem te zijn, en als het dat niet is, dan is het ook niet op te lossen via een firmware update.
   
 3. Die problemen met de timer heb ik ook. Alleen na een volledige reset (maar dan ben je ook al je voorkeurinstellingen kwijt) gaat de timer weer even normaal werken.
  Na een week of twee weer dezelfde problemen. Tijd wordt dan pas weer bij zappen bijgesteld. Ik kan de volgende dag precies zien hoe laat de Humax op stand by gezet is.
  Heeft iemand ook al eens meegemaakt dat het geluid via de Humax meer dan een seconde eerder of later komt dan het beeld? Dat is bij ons vrijwel wekelijks zo.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 sep 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina