1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ziggo alles in een

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door oostwaard, 2 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. drama

  Je gelooft het niet maar ik probeer als sinds begin februari "alles in 1 plus" te krijgen. Ik ben overgestapt van adsl. Ik heb nu allerlij abbo,s gehad, met en zonder telefoon en digitale tv.
  KPN is in juni door ziggo opgezegd (zouden ze in februari doen), heb nu 2 modums en routers en nog niet het juiste abbo.
  Ik heb nu ongeveer 10 keer gebeld. Krijg vandaag derde brief dat de wijziging langer gaat duren. Terwijl ik alleen maar alles in 1 + " wil. Nu krijg ik bij bijna alle zender een e-19 melding
  (Heb alleen ned 1,2,3 en rtl4,7,8 digitaal en heb zowel telefonisch de kaart geactiveerd als opgestuurd)) Ongelofelijk.... Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. En gewoon € 50 van mijn rekening afschrijven.


   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 jun 2009
 2. Hallo, ik zit er ook over te denken om Alles-in-een-Extra te gaan nemen. Echter nu wil ik graag weten of de factuur gespecificeerd is. Dat wil zeggen: of vermeld staat voor welk bedrag de internet-dienst geleverd is.
  Dit in verband met een internetvergoeding die ik geniet via het werk.
  Zonder bedrag voor internet kan ik ook niets declareren, vandaar.

  Ik heb nog een vraag die eigenlijk niet in dit topic thuis hoort, maar wellicht kan hier een kort antwoord op gegeven worden.. Het modem wat je krijgt voor internet via Ziggo voor het Extra pakket, wat heeft die specificaties?
  Is het een router?
  Heeft de modem/router vaste poorten (met kabeltje)?
  Heeft de modem/router WiFi?
  Ik kon hier niets over terugvinden op de website.
   
 3. De factuur niet. Maar op de schriftelijke bevestiging van de bestelling die je na enkele dagen krijgt staat het bedrag wel uitgesplitst per dienst, en dus ook hoeveel je voor internet betaalt.

  Neen.
  Één.
  Neen.
  Hier had je de antwoorden uit af kunnen leiden.
   
 4. Dankjewel voor de antwoorden.

  Het zaait wel wat twijfel, want nu moet ik investeren in een router met WiFi en ik weet niet zeker of ik m'n internet nog wel kan declareren. Ik moet nu namelijk elke maand het bedrag kunnen aantonen. (belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker... yeah right...)

  Maar 50 Mbit... verdomd aanlokkelijk! :rolleyes:
   
 5. Misschien die vraag eens stellen bij de belastingdienst...
  Kan me niet voorstellen dat je persé een los internet abonnement MOET nemen van de belastingdienst in plaats van een gecombineerd internet/telefonie/tv dienst. Een redelijk bedrag hiervoor berekenen lijkt me geen probleem op te leveren als je dat kunt 'bewijzen' met je alles-in-1 factuur. Het bedrag zou je kunnen declareren als prijs van alles-in-1 minus de 16 euro voor je TV aansluiting (hoewel dat discutabel is, want je hebt altijd die TV aansluiting nodig om internet te kunnen krijgen, dus misschien mag je wel het hele bedrag van de belasting aftrekken of declareren bij je werkgever.) Schrijft de belastingdienst nog voor welke snelheid-abbo je mag aftrekken?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina