1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ziggo alles in een

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door oostwaard, 2 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik heb nu digitale tv van ziggo en ik ben aan het overwegen om alles in een te nemen het paket van 49,95 wat kan ik verwachten, je hoord van klachten zie ( radar),geen verbinding met internet en geen telefoon verbindingen mijn vraag hoe is het daar nu mee gesteld vast bedankt ps ik heb al een onvangen voor digitale tv maar als ik het paket aan schaf zit er een ontvanger bij maar ik heb dan liever een hd rerorder ontvanger dan kan ik opnemen ook met hdmi wat zijn of zullen de mogelijk heden zijn vast bedankt Cees
   
 2. Bedenk wel dat mensen met goede ervaringen met Ziggo op dit forum zwaar in de minderheid zijn. Zij zijn minder geneigd om hun ervaringen te delen als het wel goed gaat. Wilt u specifieke zaken weten dan kunt u beter uw vragen opsplitsen en in het betreffende forumdeel stellen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 jun 2009
 3. bedankt welk form moet ik dan hebben ik ben nieuw in dez materie
   
 4. Komt ie dan==> Ik ben na jarenlang losse abbo's gehad te hebben overgestapt naar Alles-in-1 extra.
  Administratief en technisch is alles in één keer goed geregeld.
  Ook het opzeggen van het Digitaal totaal pakket ging in één keer goed.

  Hulde!!!
   
 5. Dat is het nadeel van een forum, mensen die geen problemen hebben hoor je meestal niet. Maar ook ik ben gewoon zonder problemen overgestapt naar alles-in-1 destijds.

  De enige tip die ik je kan geven, hou je juiste klantnummer bij de hand (zodat ze met je mee kunnen kijken wat je nu afneemt) en vermeld specifiek dat je telefonie ook al afneemt.

  Als ze je namelijk aanmelden als nieuw alles-in-1 abbonee heb je kans dat er iets mis gaat, als het duidelijk is dat de losse pakketten omgezet moeten worden naar alles-in-1, is er niks aan de hand. En is dit al bij heel veel abonee's prima verlopen. En vergeet niet dat je recht hebt op een gratis (standaard SD) digitale ontvanger. (of koring op een HD/HDD ontvanger)

  Wat de beste ontvangerkeus is?, daar kan ik geen antwoord op geven. Ieder heeft zijn eigen voorkeur. Je moet kijken wat je er allemaal mee wilt doen, en wilke ontvanger aan jou eisen het meest voldoet. Ga niet alleen af op info van internet, maar ga ook kijken (en proberen) in de winkel.
   
 6. idem dito, en bij drie kennisen die ik er op heb gewezen (alles-in-1 pakket) is het ook zonder problemen verlopen. :thumb up:
   
 7. Ik heb sinds eind januari alles in een plus, en technisch werk alles perfect.
  Aangesloten door monteur van ziggo en op gestelde vragen kreeg ik goede en heldere antwoorden, prima toch.
  Helaas is het administratief no steeds niet geregeld.
  Ik heb sinds eind januari geen goede rekeningen meer gehad en heb hier enkele malen contact over gehad met ziggo. (helpdesk en mail).
  Nu zijn vorige week de gegevens op mijn ziggo gewijzigd, alles staat er nu dubbel op, zowel oude als nieuwe abonnementen.
  Met mededeling dat op nota van juni alles geregeld zou zijn.
  Ben nog een maandje benieuwd hoe dit verder gaat.
  Verder dik tevreden over geboden diensten.
   
 8. Ik ben ook half december overgestapt van alle losse onderdelen van Ziggo naar een Alles-in-1 pakket. Alles is vlekkeloos verlopen. Geen problemen gehad. Ziggo is :thumb up:
   
 9. Om het hoera-verhaal hier kompleet te maken vertel ik ook dat mijn "transformatie" van losse abo's naar a-i-1-plus feilloos is ververlopen, tot nu toe. Wie weet wat voor ellende nog over mij uitgestort wordt...

  Trouwens een forum wordt opgericht/'in de lucht gehouden' naar aanleiding van problemen, van welke aard dan ook, en niet vanwege succesverhalen, daarvoor hebben we geen forum nodig.

  Gert.
   
 10. Neem de tips mee in je verhaal, klantnummer etc., korting op gewone decoder is 99 euro( gratis decoder voor DTV, géén HDMI), korting op alles wat daarboven zit is ook 99 euro, kijk dus even wat een decoder voor HD tv kost en eventueel wat een recorder (PVR) kost, wil je allebei hebben in 1 apparaat dan moet je de Cisco hebben (= HD (High Defenition)ontvanger en recorder), let er wel op dat de "handshake voor HDMI niet super is daarbij.
  Kijk vooral goed rond op internet voor alle verschillen en benadruk vooral de korting op de decoder welke je wilt hebben( je hebt géén keuze voor merk decoder, wat er op de plak is krijg je), daar gaan veel helpdesk medewerkers mee de fout in ( Hard Disk en High Defenition!!)
  succes
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina