1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vraagje over Cartoon Network

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Trackah123, 2 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo allemaal.

  Ik heb een vraagje, ik heb sinds kort een All-in-one pluspakket van Ziggo, dus internet, telefoon en digitale televisie. Ben er erg blij mee en het werkt allemaal goed. :applause:

  Nu zit ik nog in de preview periode en heb ik alle kanalen nog, ik heb mn aanmeldingskaart al opgestuurd met het KIDS pakket erbij dus alle cartoon kanalen. voor die paar euro extra per maand vind ik dat geen probleem.

  Nou viel het me op dat Cartoon Network maar uitzendt van 06:00 tot en met 21:00, bij KPN is dat van 06:00 tot 18:00.

  Ik heb een HUMAX kastje en als ik dan op mn afstandsbediening op de GUIDE (tvgids) knopje druk krijg ik wel te zien wat er allemaal na 21:00 op Cartoon Network komt ook al krijg je de uitzendingen zelf niet te zien. Hoe kan dit?

  Bepaald Cartoon Network zelf wanneer ze uitzenden bij de providers kwa tijden of ligt dat bijv bij Ziggo en KPN zelf dat hun bepalen wanneer ze uitzenden kwa tijden.

  De leukste cartoons bij Cartoon Network is juist snachts lijkt wel en vind het daarom wel jammer dat er niet 24/7 uitgezonden wordt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 jun 2009
 2. In principe bepaald een tv aanbieder (Ziggo, UPC KPN) dit zelf i.o.v. de programma aanbieder (zoals bv Cartoon), dit wordt dan vast gelegd in een contract.

  In het geval van Cartoon network hebben wij (Ziggo) en ook de andere kabelbedrijven (m.u.v. UPC) helaas op dit moment nog niet de beschikking over de 24 uurs versie. De versie die wij ontvangen stopt om 21.00 uitzenden (van Cartoon). Of en wanneer wij een 24 uurs versie gaan krijgen is op dit moment nog niet bekend.

  Ander voorbeeld is JimJam, hiervoor hadden wij eerst alleen maar een timeslot tussen 8.00 en 20.00 buiten die tijden konden wij deze zender eerst niet doorgeven inmiddels is dit i.o.v. de programma aanbieder contractueel aangepast en geven we sinds half April deze zender nu wel 24x7 door.
   
 3. Ok, bedankt voor uw antwoord :) Ik hoop dat de 24 uurs versie ooit zal komen.
   
 4. Is er dan nog genoeg ruimte in TS27? Eerst werd daar de ruimte overdag (tussen 8 en 20) gebruikt door JimJam, en 's avonds (tussen 20 en 8) door BBC3 en 4. Ik heb de indruk dat nu 's avonds de ruimte daar beetje krap wordt. Zie ook http://www.ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=165142#post165142
   
 5. Tja is al vaker gevraagd, de 24 uurs versie EN taalkeuze engels
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina