1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

eerst RTL en Sat 1 weg nu alles weg

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door crazyalex, 2 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoi ik was al c.a. 10 jaar abonee bij @Home helemaal probleemloos ik had alles TV Analoog ,Digitaal ,Telefonie, en Internet en nu hebben ze RTL en Sat van het analoge afgegooid op de slaap kamer heb ik de digitale ontvanger dus beneden analoog nu ben ik verplicht om een extra ontvanger te kopen om beneden ook de duitse zenders te zien.
  is het nog niet genoeg dat ik bijna €80,- per maand betaal weten ze niet dat nederland bijna 500km grens met duitsland heeft en de mensen daar duits kunnen? maar wat heb ik voor alternatief? schotel antenne?
  nou mooie service heb de laatste 10 jaar bijna €10.000,- abonements geld betaald.:no:
  en nu heb ik 2 weken geleden mijn analoge abonement betaald ben ik vandaag afgeloten en vorige week hebben ze nog wel ff €65,- afgeboekt voor juni? nou als dit geen criminele acties zijn weet ik het ook niet??
  bel je op zeggen ze al u betalingen zijn binnen dus dat snappen ze ook niet als ik geluk heb wordt ik deze week weer opnieuw aangeloten kosten afsluiten €29,95 :evil: leuk die markt werking in nederland
   
 2. Ik vraag me af of je wel kunt rekenen. 10 jaar geleden was er nog geen digitale televisie, internet, of telefonie via de kabel. Dus het lijkt mij vreemd dat je al 10 jaar lang 80 euro per maand betaalt aan Ziggo c.q. @Home c.q. de voorgangers daarvan. We hebben overigens ook nog niet eens 10 jaar de euro, maar dat terzijde.
  Het is natuurlijk de vraag waarom je in eerste instantie bent afgesloten. Dat zou een administratieve fout van Ziggo kunnen zijn, maar ook een betalingsachterstand van jouzelf, dat wordt uit je relaas niet duidelijk.
   
 3. je berekeningen kloppen inderdaad niet helemaal volgens mij, maar twee weken geleden betaald voor analoog??? dat betekend dat je nog geen alles-in-1 pakket hebt ofwel?

  Als je alle pakketten van ziggo nu los afneemt, en laat deze oversluiten naar een alles-in-1 pakket krijg je een gratis digitale ontvanger, op de slaapkamer parkeren deze ontvanger en je kunt weer genieten van de nagesynchroniseerde programma's van onze oosterburen.

  http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/

  Probleem opgelost dan lijkt me.

  Waarom ziggo zenders uit het analoge pakket haalt, tja..... zou jij dat ook niet uit marketing opzicht doen? Ik wel!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 jun 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina