1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

E-mail versturen buiten het Ziggo netwerk

Discussie in 'Internet - Email' gestart door Navi, 2 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Na een tijdje voornamelijk meegelezen te hebben wordt ik hier nu ook wat actiever :cool:

  Gisteren heb ik een netbookje gekocht die ik makkelijk mee kan nemen bijvoorbeeld op vakantie. Alleen nu wil ik geen Ziggo webmail gebruiken ik wil gewoon in Windows Live Mail mijn @Home mail kunnen lezen en kunnen versturen. Het lezen is geen probleem maar Ziggo laat natuurlijk niet toe dat ik van buiten hun netwerk mail over hun servers verstuur.

  De vraag is, welke uitgaande mailserver kan ik gebruiken?
   
 2. Je kunt bij Windows Live mail je ziggo mail adres valideren. Log maar eens in op je Windows Live mail acc. Links staat de mogelijkheid om een email acc.
  toe te voegen.
   
 3. Via de smtp servers van Ziggo kan dat alleen als je op het Ziggo netwerk zit, maar je kunt via windows live mail (hotmail) of Gmail wel mail versturen via hun webmail. Via de windows live mail clients kun je ook de mail versturen via hotmail en misschien is er ook wel een mogelijkheid om gmail via windows live mail te gebruiken.

  Voor verzenden moet je dus de gmail of hotmail servers gebruiken, of de smtp-server van de provider van wie je in het buitenland dan internet krijgt. Op de Ziggo smtp servers kun je niet aanmelden en dat zal niet werken als je ip-adres niet in de ziggo-range zit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina