1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Lampje afstandbediening knippert,

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door MichelBos, 2 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik begin na m`n registratie meteen met een vraag. Gisteren de tv en dvd geprogrammeerd op de afstandbediening van de 5050. Dit is gelukt. Maar sindsdien knippert het lampje pvr of tv op de afstandbediening na elke druk op een toets vijf keer. Omdat de 5050 tijdens het knipperen niet te bedienen is, is dit erg vervelend. Weet iemand hoe dit op te lossen is?

  BVd, Michel
   
 2. Waarschijnlijk staat de afstandbediening op 'tv' mode... en niet op 5050c mode.
   
 3. Als dit het probleem is hoe zet ik het dan weer terug. Zodra ik èèn van de knoppen van de ab indruk gaat de toets pvr, tv of dvd vijf keer knipperen. Ik moet dan wachten tot de toets uitgeknipperd is om weer een toets te bedienen. Het zappen duurt op deze manier een eeuwigheid.:cry:
   
 4. Probeer de batterijen er eens uit te halen en dan na een tijdje weer terug te plaatsen. Misschien is de AB dan weer gereset en werkt alles weer normaal.
   
 5. Staat dat niet gewoon in de handleiding?
   
 6. Ik heb de batterijen er een paar uur uitgehad maar geen verandering. Gegoogeld en geprobeerd de klantenservice van humax te bereiken maar die zijn niet bereikbaar. Anders probeer ik het morgen nog een keer.
   

 7. :pompom:Probleem is opgelost! Ik heb de 5050 afgelopen donderdag ontvangen en de batterijen zijn nu al leeg. Twee nieuwe batterijen en het werkt allemaal weer perfect. Toch bedankt.
   
 8. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Mogelijk was het dus een indicatie dat de batterijen ver op waren.
  Overigens een feature die ik ooit 1x meegemaakt heb bij een afstandsbediening van een ander merk.
  Misschien kan dit bevestigd worden.
   

 9. Inmiddels aan m`n vierde setje batterijen toe. Ik heb de datum van de laatste wisseling opgeschreven en dat was 12 juni. Het lampje knippert weer en dat is alleen met nieuwe batterijen op te lossen. Ben ik de enige met dit probleem?
   
 10. 1 maand met je batterijen doen? Dat is snel, misschien wel te snel...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina