1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

S-video

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door djmvt, 1 jun 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik denk dat je zelfs met dit argument deze ontvanger wel weer kan inleveren bij een goede lokale dealer, maar aangezien er hier sprake is van een contract met Ziggo zal eerst dat contract ontbonden moeten worden en is de kans groot dat djmvt deze ontvanger ook direct bij Ziggo heeft aangeschaft.
   
 2. Die kans lijkt me ook zeer groot, maar het was een kleine 'fout' in je verder uitstekende verhaal hoe djmvt de cisco weer kwijt zou kunnen.
   
 3. Waar staat dan gedocumenteerd dat de Cisco S-Video ondersteund?
   
 4. Bijvoorbeeld in de handleiding:
  Maar dat doet er verder niet meer toe nu Ziggo heeft aangegeven dat deze S-Video optie er opzettelijk is uitgehaald. Ik heb destijds met opzet voor de Humax IR-FOX C gekozen vanwege de aanwezigheid van de S-Video optie via SCART en zou behoorlijk pissed-off zijn als Ziggo nu om dezelfde drogreden nog even zou besluiten om die S-Video optie eruit te laten halen.
   
 5. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Dus omdat een bepaalde functionalteit zogenaamd een beetje te moeilijk is voor (sommige?) gebruikers verwijderen we die maar helemaal?
  En dan nog wordt deze PVR toch hoofdzakelijk gebruikt met een HDMI aansluiting??

  Dit is zo'n 'dom" antwoord dat wel even ter plekke verzonnen moet zijn. :no: :shock:

  Het geeft ook meteen weer even aan wat voor beeld Ziggo heeft van de gebruikers van de Cisco.
  Een stel sukkels ofzo?
   
 6. en dat is dus ook mijn punt...
  net nog contact gehad met de itv helpdesk waar me nog een mooi verhaal verteld werd:
  de optie is eruit gehaald op last van warner want het zou mogelijk zijn digitale kopieen te maken via de s-video aansluiting...
  Nou kan het zijn dat ik wat gemist heb maar s-video was volgens mij niet meer dan chromilantie en luminantie gescheiden aanbieden op 1 plug maar wie weet heeft de techniek mij ingehaald hahaha.
  Ik heb de medewerker gezegd dat ze dan beter het analoge signaal ook uit kunnen schakelen (rgb en composiet) want via die weg kun je ook perfect opnemen...
  De medewerker bleef volhouden dat het digitaal mogelijk was via de s-video aansluiting en dat ze contact met me op zullen nemen als er iets aan zou veranderen.

  Overigens heb ik de cisco gewoon via een lokale dealer gekocht en ben ik niet van mening dat dit probleem bij de dealer ligt. Het apparaat voldeed namelijk aan de technische specs bij aanschaf en door een modificatie van ziggo werkt er iets niet meer. wat mij betreft is ziggo dus verantwoordelijk voor het oplossen hiervan...
  HTC-P4600/%ROM_VERSION% Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 8.12; MSIEMobile 6.0)
   
 7. Het geeft maar weer aan hoe dom dergelijke Ziggo medewerkers zijn. Zelfs als je ze uitlegt hoe het wel in elkaar zit blijven ze gewoon dom volhouden dat het niet zo is. Ze hebben technisch geen flauw idee waarover ze het hebben, maar iemand heeft ze verteld dat ze met dit soort verklaringen moeten komen als klanten klagen, dus napraten maar...

  Ik ben het volledig met je eens. Ziggo heeft dit veroorzaakt, dus lossen zij het maar op.
   
 8. het heeft blijkbaar toch wat los gemaakt bij ziggo: krijg net van kitaro1 via pm het bericht dat de optie weer teruggezet wordt in de komende fw update (rond 16 juni).

  we'll see...

  iedereen in ieder geval bedankt voor de tips en opmerkingen :)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 jun 2009
 9. Dat is wel super netjes!!!
   
 10. Als een consument iets koopt dan heeft deze ALTIJD recht op geld terug (actie of niet maakt niet uit) tot sowieso binnen 2 weken na aankoopdatum muv zelf defect gemaakt natuurlijk en evt. met verekening van afschrijving (bv. auto's)!!! Wat betreft het telefonische verkopen, dat is 7 dagen bedenktijd bij wet...

  ECHTER!
  De vraag is in mijn ogen eerder, is dit wel een terkortkoming van de box?
  Dit in de zin van of je het leuk vind of niet maar s-video is nu eenmaal een verouderde techniek, en waarom zou je beamer enkel via SVideo kunnen werken??? Is het dan niet juist een tekortkoming van je beamer?!
  En ja ik weet het werkte met een andere box maar dan toch, je gaat mee met de technologie en wil een HD/interactieve box maar aan de andere kant verwacht je wel nog een verouderde technologie (svideo) te kunnen gebruiken?! Als het aan mij lag zat er niet eens meer een scart aansluiting op de box ;)

  Let wel, voor de duidelijkheid ik ben het gewoon met je eens dat die optie er zou moeten zijn hoor! We hebben immers onderzoek gedaan op de cisco site om de standaarden/functies en mogelijkheden van het appraaat te bekijken voordat we ervoor gekozen hebben om deze aan te schaffen :P
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 jun 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina