1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Geen Signaal na Installatie Cisco ontv.

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door weetjehoe, 30 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ok zal ik doen?.
    Bedankt.
    William.
     
  2. ingang 1 is voor internet en ingang 2 is van de modem dat is die gele ook van je modem 3 en 4 is voor cisco ze zegge dat de 4 sterkere singnaal hebt dus bij is er geen verschil tussen de 3 en de 4 ingang zelfde signaal :mrgreen:
     
  3. Dit is al de tweede draad waar ik je tegenkom dat je op een bericht uit mei (en toevallig? van mij) reageert :wink:

    Je maakt het hier erg verwarrend/onduidelijk.
    De breedbandversterker heeft maar 1 ingang en daar wordt het binnenkomende signaal(=AbonneeOvenamePunt) op aangesloten
    Vervolgens zijn er 4 uitgangen, waarbij op uitgang 1 wordt geadviseerd om het internetmodem aan te sluiten omdat deze een 0dB versterking heeft (<5 meter).
    (waarom jij schrijft dat internet en de modem apart moeten worden aangesloten is mij een raadsel)
    Uitgang 2, 3 en 4 hebben steeds oplopende versterkingen, namelijk +2 dB (>5 meter), +4 dB (>10 meter) en +8 dB (>15 meter) en afhankelijk van je thuissituatie kun je hier dus de cisco op aansluiten.
    Ik heb hem nu zelf op uitgang 3 zitten, omdat hij op de 2e etage staat.
    Voordat ik de humax5050 had, had ik de cisco in de woonkamer staan op uitgang 2.
     
  4. ja omdat zo veel hier tegen komt wat tegendraads is wat moet je nu onderhand geloven ene zegt dat en andere zegt dat
     
  5. Ik lees mijn informatie direkt van de breedbandvesterker af en uit de handleiding aansluiten interactieve televisie
    Zie hier en hier voor een plaatje met aangesloten internetmodems
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina