1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

E19

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door lindah, 30 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds gister alleen beeld op alle nederlandse zenders en de lokale omroep maar alles vanaf de belg geeft een E19.

  Ik heb het digitaal totaalpakket maar ontvang nu dus alleen ned 1, 2, 3 rtl4,5,7,8 sbs 6, veronica, net5 en de lokale omroep.

  Weet iemand waar dit aan ligt?

  Oja ik had per ongeluk in het analoge deel gepost, misschien kan een admin mijn bericht daar verwijderen?
   
 2. Dat ligt aan Ziggo. Men is kennelijk aan het experimenteren met een "Nederlands pakket" waarin alleen de Nederlandse publieke en commerciele kanalen zitten en sindsdien zijn er hier diverse gevallen te lezen van klanten die alleen nog maar dit "Nederlands pakket" kunnen ontvangen. Ook als die klanten al jaren digitaal kijken. Je zal dus op moeten bellen om het digitaal abonnement goed te laten zetten in het systeem.
   
 3. Ik heb naar aanleiding van jou reactie maar even gebeld en het gaat inderdaad om een of andere storing bij ziggo waardoor bij hun in het systeem de pakketten er steeds uitgegooit worden (is dus geen experiment).
  Waarschijnlijk gaat dat ook vandaag niet meer goedkomen en het advies was om de decoder de komende dagen aan te laten staan zodat de decoder de pakketten kan ontvangen .
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina