1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

problemen met opstarten

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door wille396, 29 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. wille396

    wille396 Forum Member

    Berichten:
    8
    Als ik de PVR aanzet, dan krijg ik netjes het opstartscherm. Regelmatig komt er echter geen beeld en geluid als hij helemaal is opgestart. Uitzetten en opnieuw aanzetten lost het probleem op. Zijn er meer mensen die hier last van hebben of weet iemand de oplossing voor dit probeem ( instellingen?) ?
    De PV is via HDMI verbonden met de reciever, die op zijn beurt verbonden is via HDMI met de TV.
    Andere apparaten via HDMI aangesloten kennen dit probleem niet. Ook de Samsung die ik hiervoor had had dit probleem niet.

    Willem
     
  2. Zig_go

    Zig_go Forum Member

    Berichten:
    125
    Ik begrijp de configuratie niet.
    Je hebt de kabel toch wel direct op de 5050 aangesloten. Dan met PVR-HDMI naar de TV, en OOK met 2e PVR-HDMI aan een receiver.
    Zoveel verstand heb ik niet van HDMI, maar ik zou niet de receiver als tussen station gebruiken, beter als satelliet van de PVR.
     
  3. Sjors

    Sjors Forum Member

    Berichten:
    8
    Hangt ervan af.
    Er zijn een aantal systemen ( bv Bose ) die een "reciever"unit hebben met ook video schakel mogelijkheden. Dan is de aansluiting correct en kan je de hele boel af met 1 afstandsbediening!
     
  4. GolfTouch

    GolfTouch Forum Member

    Berichten:
    2.776
    Ik heb als versterker de Sony STR-DG910. Hier zitten 3 hdmi ingangen in en 1 uit. Heeft als voordeel dat alles via 1 kabel kan (dus audio en video). Nadeel is dat altijd de Sony aan moet staan als je via de PVR wilt kijken.
    Het voordeel is wel weer dat ik nu geen hdmi ingangen meer te weinig heb. Mijn tv heeft er maar 2.

    Dus de configuratie van Wille396 is juist.

    Ik heb het hier getest maar hier werkt hij gewoon via de versterker.
    Misschien kan je een andere ingang van je versterker proberen.
     
  5. wille396

    wille396 Forum Member

    Berichten:
    8
    Bedankt voor de reactie. Ik ga een andere HDMI ingang proberen.
     
  6. wille396

    wille396 Forum Member

    Berichten:
    8
    Heb inmiddels een nieuwe LCD TV gekocht van Sharp. De Humax werkt nu zonder problemen. Kennelijk zijn de nieuwe HDMI versies toch niet in alle opzichten helemaal compatible met de oude ( plasma was 4 jaar oud).
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina