1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aansluiten kabels DVD-recorder Sony

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door shakuhachi, 28 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor analoge opnamen hoort de antennekabel inderdaad nog doorgelust te worden.
   
 2. Dus ik kan gewoon uitgaan van het schema van TripX. En als ik dan analoog op wil nemen kan ik dit gewoon via mijn dvd recorder doen ( deze heeft een ingebouwde analoge tuner en GuidePlus functie.
   
 3. Tja, lang niet altijd hoor. Sony heeft ooit een fraaie reeks DVD/HDD recorders uitgebracht met zeer uitgebreide montagemogelijkheden om reëel óf virtueel (via playlists) opgenomen materiaal te editten. Ook was er een functie aanwezig die met grote trefzekerheid automatisch indexpunten toevoegde bij begin en eind van reclameblokken. Ideaal als je snel reclame wilt skippen bij terugkijken of editten. Maar in latere modellen waren één of beide functies weer verdwenen of uitgekleed.

  Het lijkt me vreemd dat de afstandsbediening van je Panasonic geen toets heeft om te schakelen tussen een extern en intern signaal. Dat is wel heel basic. Zelfs VHS recorders van 20 jaar oud hebben zoiets. Wat is het typenummer van je recorder? Heb je een linkje naar een PDF handleiding?
  In andere delen van de handleiding staat het aansluiten van de antennekabel op de recorder beschreven, ook met plaatjes. Dit plaatje heeft alleen betrekking op de aansluiting van een decoder. Merk op dat ook het netsnoer van de recorder in het plaatje niet is aangesloten. Maar iedereen zal wel begrijpen dat de recorder zonder netsnoer niet kan functioneren.
   
 4. Ik had het al ge-edit. Hij kan het wel, dmv een toetsencombinatie op de afstandsbediening. Staan geen lijntjes tussen de toetsen oid, dus zonder de handleiding zou je er nooit achter komen.

  Een toetsencombinatie op een afstandbediening had ik nog nooit van gehoord, dus daar zocht ik het totaal niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina