1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Klein Probleempje...

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Mutsie, 28 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds een paar dagen heb ik het volgend probleem:
  wanneer er een nieuwe dag is aangebroken en ik start mijn PC op, heb ik geen internetverbinding terwijl alle lampjes het wel doen van mijn Arris Touchstone TM 702 nadat ik een harde re-set doe {befaamde stekker eruit en er weer erin :wink:} is het weer geregeld: heb ik weer internet. Verder gaat het dan de hele dag prima, ook wanneer de PC is uit geweest, hoef ik mijn modem niet te re-setten.... Alleen wanneer er een nieuwe dag is aangebroken.
  Dit heb ik nu al vanaf Dinsdag. Waar kan het aan liggen?

  Extra info: ik heb er geen router tussen zitten, de modem is 1 op 1 verbonden met mijn PC en ik heb geen instellingen veranderd.

  MVG
  Natas

  Ploatjes {Hoe alles is ingesteld}:

  [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

  PS: Zou het eventueel te maken kunnen hebben met het verstrekken van de lease-datum? Het staat hier namelijk lease verkregen donderdag 28 mei 2009 4:40:09 en dat was nadat ik de modem heb ge-reset & als ik mij herinner gebeurd dit dus vanaf afgelopen Dinsdag en iedere keer veranderd alleen het verkregen lease-datum..... Het is maar een idee....
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 mei 2009
 2. Gisterochtend en vanochtend hier idem. Echter met een webstar modem.
  Iedere poging om een website/server te bereiken (ook mail) resulteert in "server not found". Rebooten van modem biedt geen oplossing, echter restarten met een andere frequentie helpt wel. (Telefoon blijft wel werken)
   
 3. :cry:

  Ik geloof dat er niemand is die een antwoord op mijn vraag weet.... jammer.....
   
 4. Je post staat er pas 13 uur, voor de meeste forumleden zit daar een hele werkdag tussen.
   
 5. :oops: Daar heb je volkomen gelijk in.... Was ik even voor het gemak vergeten.... Sorry.
   
 6. ??

  Bij mij is alles net zo ingesteld, maar ik herken je probleem niet. Het is maanden geleden dat ik mijn modem voor het laatst gereset heb.

  Je hebt niet in de tussentijd een andere computer aangesloten? Toen ik mijn oude nog had moest ik ook steeds resetten nadat ik van computer was gewisseld. Ook heb ik problemen gehad met een draadloos netwerk van de buren, waar mijn computer gebruik van wenste te maken. Nadat ik dit onmogelijk had gemaakt moest ik ook mijn modem resetten.
  Anders zou ik het helaas niet weten.

  pvd
   
 7. Wegvallen signaal

  Ik vrees dat ik een soortgelijk probleem heb... 10 dagen op vakantie geweest, heb toen mijn wireless access point uitgezet. Bij terugkomst deze week ´m weer aangezet en internet voor even. Dan valt het weg, signaal access point blijft gelijk. Dacht dat het aan mijn access point, dus heb mijn oude uit de kast getrokken. Zelfde verhaal :sad: Als ik de router van Ziggo uitzet en weer aanzet dan is het signaal weer even draadloos terug. Geen instellingen verandert, alles gechecked meer niets vreemds ontdekt. Met utp-kabel in kabelrouter doet ie het wel, maar ook niet vlekkeloos. Als access point heb ik een Linksys WRT150N, nooit problemen mee gehad. Het andere model is een Sitecom WL-026. Ik ben geen digibeet, maar ik kan toch echt niet achterhalen wat hier gebeurt is.... Iemand een idee?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 mei 2009
 8. Nee, ik heb helemaal niets gedaan, alles bij het oude gelaten. Geen ander PC en of instellingen veranderd. Ik zit zelf nu te denken dat mijn netwerk-kaart ertegen aan hangt om de geest te geven {anders weet ik het namelijk ook niet :?} ...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina