1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Zucht...Casema webspace en de helpdesk

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door WeirdAl, 27 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo allemaal!

  Het koste even tijd om de goede serveradressen van mijn webspace te vinden, maar toen was het zover. Een volle week lang ben ik een blije gebruiker geweest van mijn webspace en kon via Frontpage makkelijk bestanden uploaden en aanpassen.

  Tot vorige week maandag. Van het ene op het andere moment was mijn website niet meer bereikbaar. De welbekende 404 melding, bestand niet gevonden kwam tevoorschijn bij het benaderen van www.warmsprings.nl
  Ook via de rechtstreekse link home.casema.nl/heinst kreeg ik dezelfde melding. Tegelijk met dit probleem kon ik ook geen verbinding meer maken met mijn webspace via FTP, in meerdere programma's geprobeerd. Het lijkt erop dat index.html niet meer aanwezig is op mijn webspace.

  Eerst heb ik contact gezocht met het bedrijf waar ik de domeinnaam geregistreerd heb, maar daar was alles in orde. Toen maar contact gezocht met de Ziggo helpdesk en daar het probleem uitgelegd. Volgens de beste man leken mijn instellingen in orde te zijn en is mijn probleem met een ticketnummer doorgezet naar de specialisten. Als ik binnen een paar dagen nog steeds niet aan de slag kon, moest ik terugbellen.

  Ondertussen zijn we anderhalve week en meerdere telefoontjes met de helpdesk verder. Ik krijg antwoorden als: Nee hoor, volgens het systeem loopt de termijn voor de klacht vandaag af en werkt morgen alles weer tot hmm, nee...er is nog niks gedaan, ik ga erbij tikken dat het spoed heeft en als het over een week nog niet werkt, dan gewoon terugbellen....kortom....ZUCHT! :evil:

  Ik heb in mijn domein nu maar ingesteld dat er moet worden doorgelinkt naar home.casema.nl/heinst/index2.htm en dat werkt gelukkig als noodoplossing.

  Is er hier iemand op het forum die soortgelijke storingen heeft meegemaakt met zijn/haar webspace en ftp?? Begin zo langzamerhand niet meer te geloven dat dit probleem zichzelf namelijk snel op gaat lossen....

  Groetjes, Robert
   
 2. weee slim huur wat ruimte bij een echte hoster voor paar knaken in de maand en je bent gelijk klaar

  je hebt al hosting vanaf een paar euro per maand met php sql tig email adressen etc etc etc etc etc etc
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina