1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Smartcard in TV (Sony Brata bijvoorbeeld)

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door cra1n, 26 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoi Leden,

  Vriend van mij heeft een LCD van Sony met ingebouwde digitaal decoder in LCD. Dus je kan met je smartcard in een LCD stoppen zonder digitaal decoder te gebruiken.

  Werkt het wel goed? Dat vraag heeft mijn vriend, want mijn vader heeft dat ook, maar de smartcard zit in een digitaal decoder. Mijn vader zegt dat het in Sony LCD niet kan? Geen idee waarom?

  Werkt het wel als de smartcard van Ziggo in LCD stopt, zonder digitaal decoder te gebruiken?
   
 2. Zoals uitgebreid besproken op dit forum, kan dat wel. Dan heb je een module nodig voor in je toestel waar de Smartcard in kan. Één punt: er zijn nog geen ondersteunde modules.
  Dit betekent: het werkt 9 van de 10 keer wel. Maar als het níet werkt, kan Ziggo je daar dan ook niet bij helpen. En al werkt het wel, je weet niet voor hoe lang.
  Het goede nieuws is dat van de zomer de eerste gecertificeerde modules op de markt zullen verschijnen, die dus wel door Ziggo ondersteund worden. Mijn advies is daarom om nog even te wachten met het aanschaffen van een module.

  Dit had je allemaal kunnen vinden op dit forum, de zoekfunctie is je vriend ;).
   
 3. Om teleurstellingen te voorkomen: de nieuwe modules werken via een CI+ slot, wat in nieuwe TV's zit (nieuw = TV's die max een paar maand geleden gekocht zijn, en dan nog lang niet alle).

  Waarschijnlijk gaat het hier om een Sony met een CI (zonder +) slot. Hierin werkt alleen de niet-ondersteunde Alphacrypt module waarover volop info in het forum te vinden is.
   
 4. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Dat is nog helemaal niet zeker???
  Naar verwachting is een CI+ CAM module ook gewoon te gebruiken in een gewoon CI slot zolang er geen speciale CI+ restricties gelden.
   
 5. Dat zou goed kunnen (zit niet zo diep in die materie), maar dan vraag ik me af of de combinatie CI TV <-> CI+ CAM ondersteund wordt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina