1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Opname gestopt maar Cisco box denkt dat deze nog gaande is...

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Righard, 26 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Gisteren zat ik CSI op RTL4 te kijken en ook op te nemen (omdat mijn vrouw weg was). Tot 2x toe kreeg ik ineens weer zo'n scherm dat 'het signaal' weg is... Alle kanelen beeld, behalve RTL4. Na op Ned1 geweest te zijn weer beeld op RTL4. Zucht. De bekende bug. Had er nu 2 weken geen last van gehad, dus het zat erin dat her weer een keer kwam.

  Maar: ik merkte ook dat de opname die bezig was, direkt gestopt was. Opname lampje in het venster is uit. Gelukkig was ik erbij, was het net reclame en kon ik de opname direkt weer opnieuw in programeren via het EPG. Tenminste, dat dacht ik. Dat lukte dus niet. In de lijst van opgenomen programma's stond de gedeeltelijke opname van CSI met een knipperende rode 'R' als zijnde dat de opname nog steeds bezig was, maar dat was niet zo. De enige manier om verder te kunnen was de Cisco vertellen de opname (die niet meer bezig was) te stoppen. Toen kon ik deze opnieuw inprogrameren.

  Waarom stopt de opname als het signaal "wegvalt"? Kan er niet gewoon doorgegaan worden (eventueel opname melding of gewoon zwart beeld)?
   
 2. Csi lv rtl 4

  Ik dacht dat ik de enige was...

  Ik had het ook bij CSI gisteravond. Ik zat zelf Radar te kijken en toen dit was afgelopen wilde ik mijn via EPG opgenemende CSI vast kijken. Helaas was er slechts 26 of 28 minuten (weet het niet meer precies) opgenomen en leek hij nog steeds CSI op te nemen. Dit was dus niet het geval. Moest zelfs de Cisco even uit zetten omdat hij vast liep toen ik de opname wilde stoppen.

  Jammer, tot op heden had ik geen last van. Hopen dat de software update die er begin juni zit aan te komen ook echt doorgaat en dit oplost.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina