1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Het grote beloven niet doen strategie van ziggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door joskes, 25 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Na mijn mail direct naar de directie ,dezelfde mail naar de klachtendienst met de mededeling dat de mail ook naar de directeur was verstuurd werd ik meteen al opgebeld door de klachtenafhandeling manager persoonlijk.
  Zij ging er persoonlijk vaart achterzetten dat alles werd opgelost.
  in twee dagen eindelijk mijn oude nummer geporteerd,smiddags belde al een monteur voor een afspraak de dag erop smorgens,die was er om 9 uur de dag erop met de beloofde euro-docsis 3.0 modem.
  Deze werd heel netjes door hem geplaatst en geactiveerd en loopt als een zonnetje en uiterst stabiel.
  Dus al heeft het wel wat ingehouden die mail naar de directe leverde onmiddelijk superresultaat op.
  Nogmaals het ging me niet meer in eerste instantie om mijn nummer of die modem maar om het principe de beloofde afspraak is afspraak.
  Excuses voor evt. taalfouten(er zijn mensen die daar zich op storten als ze niets anders zinnigs kunnen verzinnnen om te antwoorden)
  [​IMG]
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 31 mei 2009
 2. Er zijn i.d.d. al wat Docsis 3 modems in omloop, maar Ziggo heeft te weinig modems op voorraad om iedereen nu al te kunnen voorzien. Iedereen komt vanzelf aan de beurt, dus even geduld, zou ik zo zeggen.

  pvd (GEEN Ziggo-medewerker, maar Ziggo-consument en ook in afwachting van DOCSIS 3)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 jun 2009
 3. ik snap wat je bedoeld,maar het gaat me meer over de verkoopmethode men beloofd maar komt niet na wat men met je afspreekt

  A mols
   
 4. Dat is niet goed inderdaad, maar ik denk niet dat ziggo je daarom met voorrang gaat behandelen.... Elders in dit forum is te lezen dat alles-in-een extra klanten het docsis-modem uiterlijk juli kunnen verwachten. Even geduld dus nog.

  pvd
   
 5. Buiten alle zaken om die niet kloppen, waarom wil je zo graag direct een Euro-Docsis 3.0 modem? Een hogere snelheid krijg je er op dit moment niet van, en wanneer je een Euro-Docsis 3.0 modem nodig hebt wegens een snelheidsverhoging krijg je dan het modem alsnog toegestuurd/omgeruild.

  Op dit moment bied een Euro-Docsis 3.0 modem je geen voordelen tov een Euro-Docsis 3.0


  Kleine sidenote: wel leuk dat men overigens de term Docsis en Euro-Docsis lukraak door elkaar gebruikt (overal op het forum) terwijl er wel degelijk verschil is tussen een Docsis en een Euro-Docsis modem, en binnen europa enkel Euro-Docsis modems gebruikt worden (en kunnen worden).
   
 6. :rolleyes: Wanneer gaat dat wel voordelen opleveren :?:
   
 7. Nogmaals,het gaat me niet zozeer om het modem,mijn tel.nummer wat ze naar de klote geholpen hebben of de 8 weken levertijd inplaats van de beloofde twee weken.
  Maar om wat men beloofd en niet nakomt in zijn geheel
   
 8. Ik bedoelde iets anders, zie rode tekst bij excalibur :mrgreen:
   
 9. Pas bij de volgende snelheidsverhogingen, en tevens dan hebben nog steeds niet alle abonnementen een Euro-Docsis 3.0 modem nodig. Vergeet niet dat Euro-Docsis 2.0 ook tot over de 50Mbit kan leveren. :)

  Echter is vanuit Ziggo de load-balancing (wat beter) te regelen met Euro-Docsis 3.0 (en dus compatible modems) over de verschillende downstream kanalen, echter doet dit niets af aan het feit dat alle abonnementen tot 55Mbit in principe toekunnen met een Euro-Docsis 2.0 modem.

  En op dit moment is het snelste abonnement 30Mbit als ik mij niet vergis, wat inhoud dat de urgentie voor een Euro-Docsis 3.0 modem er op het moment van schrijven nog niet is. Als je er nu al een zou krijgen is het niet meer als een hebbeding, wat pas nuttig gaat zijn na de volgende snelheidsverhogingen, en zelfs alleen dan als je een van de snellere abonnementen hebt.
   
 10. Moet uiteraard Eurodocsis 2.0 vs Eurodocsis 3.0 modem zijn. Slip of the keyboard :D
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina