1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Foutieve EPG, oa 13th street

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Mr_Parker, 25 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik stoor me erg aan foutieve EPG info.
  Vaak wijken diverse programma's af.
  Op zaterdag en zondag komen bijv. op 13th street 2 afleveringen van "Just Cause" achter elkaar. Zondag is hierbij een exacte kloon van zaterdag.
  Op zaterdag staat er echter maar 1 aflevering en de 2de is meen ik aangemerkt als Law en Order of zo. Zondag staat er dan wel 2 maal Just Cause.

  Op het moment dat iets dezelfde dag wijzigt, zoals bijv met Koninginnedag, kan ik begrijpen dat de EPG niet klopt maar iets wat ruim van te voren bekend is, en zelfs in mijn tv gids welk zo'n 2 weken van te voren samengesteld is, maar niet in de EPG vind ik nogal slecht. Ik kan nu even zo snel niet nog meer van deze voorbeelden noemen maar kom ze regelmatig tegen.

  Het meest trieste geval vind ik nog wel dat Private Spice al meer dan een volle maand een volledige dag voorloopt. De EPG info die nu bij de zender staat is de info voor morgen! Ik ben geen vaste kijker van die zender maar het valt me wel op op die momenten dat ik hem toch eens even op heb staan.

  Wellicht dat Ziggo eens serieus contact kan opnemen met hun EPG leverancier om het gehele EPG verhaal af te stemmen met hen. Dat het ivm de oude decoders niet meer dan 3 dagen vooruit kan weergeven is tot daar aan toe, maar laat die drie dagen dan wel kloppen.

  Meerdere minuten in de wacht hangen met de klanten service voor dit item dat zij vervolgens toch negeren is me te zonde van het geld overigens.
   
 2. Bedankt voor de informatie.


  Bepaalde "fouten" zoals die van Private Spice vallen ons helaas niet direct op.

  Fouten in de info op sommige programma's op enkele themakanalen is ons bekend en heeft ook de aandacht.

  Mochten jullie meer fouten zien, voorbeelden zijn welkom met titel uit de EPG, titel van werkelijk uitgezonden programma, zender en tijdstip.

  Kan niet beloven dat het allemaal goed komt we zijn hier niet alleen afhankelijk van onze EPG leverancier maar ook van de aanlevering door de omroepen zelf.
   
 3. Ik zou eens een hele avond Comedy Central (kanaal 19) moeten kijken om precies de tijden te weten maar doorgaans klopt ook die zender niet.

  Ik heb het idee dat het vanaf het begin niet klopt tot aan Fraiser ongeveer.

  Dus oa de tijden van Southpark, Malcom in the Middle en That 70's show.
   
 4. Comedy Central had ik inderdaad gezien dat men vaak de verkeerde programma's of tijden doorgeeft. Dit is ook al gemeld en hoop en verwacht dan ook dat dit binnenkort beter gaat. Bedankt voor het melden:thumb up:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina