1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

hoe irhd-5000 aansluiten op ipvr-9200c en op hd televisie

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door wtj, 25 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb nu een humax iPVR-9200C in gebruik en wil ook hd-tv ontvangen. Daarvoor kan ik een de 9200c vervangen, maar deze heb ik nog niet zo lang in gebruik, dus wil niet erg veel geld uitgeven. Ik vraag me dan ook af of ik de iRHD 5000 kan gebruiken door die voor de 9200c te plaatsen, waardoor ik via hdmi deze decoder op de tv kan aansluiten. En via scart en doorlussen van de coax de 5000 kan koppelen aan de 9200c, zodat ik ook programma's kan blijven op nemen. Is dit mogelijk? En zo ja, hoe sluit ik alles aan zodat ik optimaal gebruik maak van hd e.d.?
  Alvast bedankt voor jullie reactie.
   
 2. Wat je wil kan wel, maar je kunt geen (HD) programma's opnemen met je 9200 die vanaf je 5000 komen. De 9200 kan alleen opnemen wat hij zelf in zijn eentje kan ontvangen. Wil je ook HD programma's opnemen kun je beter een Humax 5050 kopen of de interactieve Cisco. (zie de forums over deze ontvanger over welke de beste is en welke aansluit op de mogelijkheden die je zoekt)

  De door jou voorgestelde oplossing werkt wel, maar levert je qua opnemen dus geen extra mogelijkheden op dan je nu al hebt, je kunt dan alleen met de losse humax hd ontvanger nog een paar kanalen extra zien. Of het je dat waard is moet je natuurlijk zelf uitmaken.

  Als je voor 1 juni een HD ontvanger of PVR koopt kun je via een kortingbon nog 50 euro terugkrijgen bij Ziggo.

  Mocht je toch voor de 5000 en 9200 gaan dan maakt het niet zoveel uit in welke volgorde je ze aansluit, de antenne coax gaat in 1 van beide en de uitgang van de eerste naar de ingang van de tweede en de coax uitgang van de tweede kan dan naar je TV zodat je daar ook nog analoog kunt kijken. De 5000 sluit je via hdmi aan en de 9200 via SCART. Op je TV kun je dan kiezen tussen de 2 ontvangers door de SCART of HDMI input te kiezen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina