1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Opnamen mislukken

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Fladder, 24 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. moon.ron

    moon.ron Forum Member

    Berichten:
    8

    Ik heb geen geluid probleem maar een beeld probleem tijdens aanzetten terrwijl er al een timer opname loopt.... Samsung zegt dan iets van "geen signaal" oid.
     
  2. Joop558

    Joop558 Forum Member

    Berichten:
    1.541
    Samsung??
    Dit is het forum van de Humax 5050C
    Of bedoel je dat je TV van Samsung is?

    Of iets dergelijks, kan je precies noteren wat er staat?
     
  3. moon.ron

    moon.ron Forum Member

    Berichten:
    8

    De tv is van Samsung, moet je anders even mijn hele verhaal lezen uit mijn eerste melding... #456

    ik kan nu niet zeggen wat er precies staat maar de melding geeft aan dat mijn Samsung TV geen beeld krijgt middels de HDMI kabel. Lijkt erop dat de humax op dat moment geen beeld doorgeeft op de HDMI kabel.
     
  4. Joop558

    Joop558 Forum Member

    Berichten:
    1.541
    Heb je wel beeld via de scart?
    Zo ja, dan staat de A/V niet juist, waar heb je die op staan voor beeld uitgang?
    Moet staan op YPbPr, zie pagina 40 van de handleiding.
     
  5. moon.ron

    moon.ron Forum Member

    Berichten:
    8
    Joop, dankjewel voor de reactie, heb dat zojuist gecheckt en idd daar stond deze niet op. Ga nu testen of dat het probleem is/was.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 5 sep 2009
  6. rualblas

    rualblas New Member

    Berichten:
    2
    E19 en mislukte opnamen

    Hoi hier in Rijswijk (zh)
    Bij aanzetten pvr de sinds kort vaak de E19 melding en bij serie opname's om de 3 tot 4 dagen een mislukte opnamen. Ik heb ook al een keer gezien dat de pvr zichzelf reboot.

    Gr Ruud
     
  7. moon.ron

    moon.ron Forum Member

    Berichten:
    8

    Joop, Helaas dit is niet het probleem, ben er wel achter dat wanneer dit gebeurt en ik de HDMI kabel uit de TV haal en er weer in doe dat de TV dan wel het beeld weergeeft.
    Als ik switch van Source op de tv dat werkt weer niet. Ben ook al met MyHumax.nl bezig.

    Maar ik denk zelf dat het aan de Samsung TV ligt, dus hoort hier niet thuis...:no: :frons:
     
  8. Arisco

    Arisco Forum Member

    Berichten:
    27
    Al een tijd niets gehoord
    Is er al iets bekend?
    Zijn ze al klaar met testen?
     
  9. TheGrouch

    TheGrouch Forum Member

    Berichten:
    5.402
    Ziggo:
    Televisie
    Gebied:
    fZiggo
    Niet goed geluisterd dan :wink:

    Zie dit bericht mbt testen
    en daarna dit bericht en dit bericht mbt de fix van mislukte opnames
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina