1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Opnamen mislukken

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Fladder, 24 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Er zal de komende dagen getest worden met een test versie waarin dit probleem opgelost zou moeten zijn. Dit betekent niet dat de software dan ook gelijk beschikbaar komt. Ik hoop dat we medio september de defintieve software goedgekeurd hebben en kunnen uitbrengen.
   
 2. Die van mij ook, en in theorie zou daardoor de E19 voorkomen moeten worden.
  De praktijk is echter anders.
   
 3. Goed om te horen, maar kan je toelichten waarom dat proces zo lang moet duren? Als een firmware update eenmaal klaar is kan die toch uitgebracht worden? Ik begrijp niet wat er nog goed aan gekeurd moet worden (wat waarschijnlijk het hele proces behoorlijk vertraagt..)
   
 4. Wat heet klaar. Gecodeerd en gecompileerd. Dan moet het worden getest. Wat vaak betekent dat er testprocedures moeten worden aangepast. Testen is dus bekijken of wat er wordt opgeleverd ook inderdaad hetzelfde is als wat er is gevraagd. Kijken of er niet per ongeluk iets is stuk gemaakt ondertussen. En tenslotte onderzoeken of het dan ook werkt, cq is blijven werken op allerlei combinaties en als sluitstuk een duurtest.
  En als er dan ergens fouten worden geconstateerd dan kan de hele lithanie weer van voor af aan beginnen. Software maken op deze schaal is wel wat anders dan op een achternamiddag ff wat voor jezelf in elkaar vogelen.
   
 5. Idd, software testen is behoorlijk complex en tijdrovend en al helemaal als het door anderen gemaakt is. Zelf ben ik betrokken bij automotive software. Die testen gaat meer tijd in zitten dan het maken en debuggen.
   
 6. Hoi Pier,

  uit dit forum heb ik begrepen dat dat "updaten" alleen voor het updaten van de EPG is. In de praktijk (de mijne i.i.g.) blijkt dat dat ook zo is.
  Wanneer ik geen kijk- of opneemblokjes instel, lukken 3 van de 4 geplande opnamen niet. Sinds ik de blokjes op deze manier (maximaal gat van 6 uur) heb ingesteld loopt alles perfect.
   

 7. Lijkt een goede oplossing! Maar kan je mij uitleggen hoe je KIJK-blokjes insteld? Dank alvast.
   

 8. Gaat hetzelfde als je iets wil opnemen (op een vast tijdstip)
  alleen ipv opname kun je voor kijken kiezen, is een optie op het scherm.

  Snelste is dacht ik in de gids een programma opnemen selecteren (rode knop)
  en dan die opname te bewerken.
   

 9. Dank je, ik ga het even instellen.
   
 10. Maar als ik dan om bv 18:00 TV zit te kijken naar een andere zender dan Ned1, wat gebeurd er dan?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina