1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Opnamen mislukken

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Fladder, 24 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoi Arisco,

  Dat laatste is hoopgevend. laat nog eens wat van je horen aub over je ervaringen. Volgens mij maakt die 12 uur niks uit. Mijn opnamen mislukten al terwijl de 5050 pas 4 uur uit stond. Zelf ben ik een beetje een schijterd geworden, ik laat 'm maar aanstaan :rolleyes:
  Kan je nog wat meer over het gesprek kwijt? Rekken ze specifiek voor jouw kaart de update termijn op?

  Kan Ziggo zelf hier misschien op reageren
   
 2. Iets nieuws weer bij dat ding van mij:
  Staat gewoon aan en ben gewoon tv aan het kijken (RTL4) maar de zender maakt niet zo veel uit en hij slaat op zwart. Even zappen naar een andere zender en weer terug en alles is weer goed.
  Laat ik hem op 4 staan dan blijft hij net zo lang zwart tot ik zap.

  Staat me bij dat ik dit probleem al eens eerder gezien heb op het forum maar kon het even niet zo snel vinden.
  Meer mensen hier last van?
   
 3. Wow, jij maakt lange werkdagen :wink:...

  (1 Kwh = 1000 watt per uur, de 5050 gebruikt 28 watt, dus om 1000 watt gebruikt te hebben moet je hem bijna 36 uur aan laten staan)
   
 4. Hier hetzelfde euvel. Vanavond was het ook weer zover: om ca. iets voor achten (RTL weer moest beginnen, was in reclameblok tussen RTL nieuws en RTL weer) schoot hij op zwart. Geen melding, niets. Gewoon op zwart. Even zappen naar RTL5 en weer terug verhielp het bij mij. Maar ik ben 'blij' om te lezen dat ik niet de enige ben met dit probleem.
   
 5. en die 28W is het maximale gebruikt tijdens opstarten. Het gemidelde verbruik ligt tussen de 15W en 20W. Er is ergens een topic met meetresultaten.
   
 6. En hier hetzelfde probleem, weer 3 series niet opgenomen...

  Mooi ruk zo'n apparaat waar je niet van opaan kan. Ga anders toch mijn oude 9200c weer eens aansluiten om te zien of het daarmee ook gebeurt want kan me niet herinneren dat het daar ook mis mee ging (af en toe mislukte wel een opname maar niet met deze regelmaat!).

  Heb die 5050cook pas net aangeschaft, nu een week of 2 geleden denk ik.

  Utrecht, 3582
  Voormalig Casema (heb nog de casema kaart)
   
 7. Idem!
   
 8. Heb hem nu sinds het belletje met ziggo meteen na het op starten op een andere zender dan ned 1 gezet en hij gaf geen melding E 19 meer.
  Van het weekend weer ff wat opnemen,kijken of het nu wel lukt.
  was niet zo'n uitgebreid gesprek alleen dat ie wat naar me 5050 toe zou sturen en dat ie daar voor eigenlijk aan moest staan (dat stond ie niet)
  Breng jullie op de hoogte na het weekend
   
 9. opnamen

  ik heb sinds 4 weken dit apparaat,en ben er zeer tevreden mee. als ik programma's opneemt staat die gewoon in standby positie,en tot nu toe geen problemen gehad,en ik neem nogal vaak op serie's sávonds voor mijn vrouw en dochter en zelf heb ik de afgelopen 2 weken tennis opgenomen en dan op 2 zenders tegelijk(sport 1 en sport 2)kom ik sávonds thuis van mijn werk kan ik het mooi kijken en de dag erop neem ik gewoon weer op terwijl de decoder op standby staat.Dus wat mij betreft ik ben er zeer blij mee met dit zeer goed wekende apparaat.
   
 10. Die van jou kan dus nog meer dan goed opnemen :oyeah:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina