1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

storing DTV?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door vinnie-terranova, 24 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds vanmiddag een foutmelding op alle zenders (buiten de nederlandse 123 en rtl, sbs en net5. Op alle overige zenders + Radio/Music choice wordt foutmelding E37 weergegeven.

  Meer mensen deze storing te melden?
   
 2. Volgens de website geeft die foutmelding een probleem met de decoder aan, zij adviseren dan een reset aan, maar dat zul je zelf ook wel weten en hebben geprobeerd. Postcodecheck voor storingen op de website geeft zeker niks aan?
   

 3. Ik ben een half jaar aan het klooien geweest met mijn tv zenders, steeds foutmeldingen en het lag aan de kabels, of de antenne kabel lag over de grond , resetten, kaart erin en eruit, weet ik veel, volgens Ziggo, alles vernieuwd etc. Elke avond raak, geen tv, previeuw verlopen of E 37.
  Deze week eindelijk een slimme tante aan de lijn die me vertelde dat de Humax vast geen up dates had ontvangen en jawel, na een half uur updaten ophalen doet mijn kastje en tv het weer. Zorgen dat het groene lampje aan blijft, de updates worden s nachts opgehaald.

  Groetjes
   
 4. sorry voor het posten in het verkeerde topic, maar probleem is al opgelost. zelf 4 keer de stroom erafgehad, ziggo vervolgens gebeld, medewerker gaf aan om de stroom er eens af te halen, dus ik zei al dat kon ik zelf ook wel verzinnen en heb ik a 4 keer gedaan. Maargoed, stroom er weer op, en jah hoor..alles weer in de lucht, zul je altijd zien........ maargoed probleem is wel opgelost en was geen algeheel probleem,

  wat mij betreft mag er een slotje op it onderwerp
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina