1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

ziggo vista niks

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door joey1981, 22 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. ....Ik heb ook Vista sinds 2007 maar nog nooit problemen gehad met Internet.... Alleen met mijn toenmalige Motorolla... Bleek dat het lag aan de doorgifte van het "kabelkastje" buiten.....

    Hopelijk krijgen jullie het snel opgelost!!!

    :wink:
     
  2. Hallo,

    Fijn om te horen dat nog meer mensen hier last van hebben....alhoewel...fijn?:):):)

    Even antwoord op de vragen.
    Ik heb geen andere laptop of pc gebruikt...
    Draadloos apparaat uitschakelen via toetsencombinatie (is bij mij een knop op de laptop) heeft geen effect.
    Heb zelf het apparaat verwijderd via apparaatbeheer en niet opnieuw laten installeren.
    Firewal is het probleem ook niet.

    Ik ben er over aan het denken om maar een schone installatie te proberen van vista.
    Hopelijk is het dan opgelost.....of iemand moet nog met de gouden tip komen.....
     
  3. Je kunt de draadloze verbinding ook uitschakelen in het netwerkbeheer. Probeer dat eens, dit was bij mij de oplossing.

    pvd
     
  4. Het lijkt er haast op dat de PC geen stabiel MAC adres naar buiten doorgeeft, waardoor het Ziggo netwerk telkens een ander MAC achter het modem ziet, en dus een modem reset nodig heeft om het te laten werken. Het is bekend dat sommige apparaten dit euvel hebben, maar welke weet ik zo niet.

    Misschien nog een optie die werkt met een kabel:
    Router aansluiten en de laptop hierop met een kabel aansluiten. Dan internet je dus bekabeld, en waarschijnlijk zonder problemen.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina