1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Caz! foetsie....

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Nalsa, 22 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vanmorgen waren ze er nog en nu krijg ik alleen een bericht te horen dat de zender niet meer doorgegeven wordt en dat Ziggo zich beraadt over de invulling van de vrij gekomen plek....


  Ik wil Caz! terug en een beetje rap ....:?

  (Nah, 't zal wel niet lang duren voordat Caz! helemaal pleite is)
   
 2. Ik was bezig hetzelfde topic te plaatsen toen ik deze zag. Ik luister nu naar ze via internet (www.caz.nl). Dus volgens mij bestaan ze nog wel. Ik luister doorgaans de hele dag naar CAZ!. Want: leuke moderne muziek zonder gel*l er doorheen van iemand die denkt dattie leuker is dan ik. Dat bestaat niet natuurlijk! :wink: En weinig reclame.

  Dit is erg vervelend. Zou CAZ! bijna failliet zijn misschien? Zowel van de analoge als de digitale Radio zijn ze verdwenen. :no:
   
 3. Inderdaad de redenen waarom ik er ook naar luister (hoewel ze wel erg vaak dezelfde nummers binnen 3 uur draaien) ! :mrgreen:

  Luisterde ook al veel via caz.nl naar ze, maar had ze thuis altijd gewoon via de kabel aan staan. Toch maar een laptop aansluiten op de stereo dan....

  ben bang dat ze inderdaad binnenkort helemaal weg zijn want ze hebben inderdaad wel errug weinig reclame tegenwoordig. En da's ook geen goed teken....
   
 4. Zie ook hier: radio.nl
  daar staat:
   
 5. Wellicht binnenkort op het kanaal van Caz (digitaal) KX Radio? Volgens de website zal Ziggo die zender binnenkort gaan doorgeven.
   
 6. Is KX Radio ongeveer dezelfde soort zender als CAZ!? Dus geen "o, o, wat ben ik toch leuk en populair zeg" DJ en wel moderne muziek?
   
 7. Mag hopen dat er ook weer eens radio zenders bijkomen , de laatste maanden zijn er diverse verdwenen en De Arrow zenders zullen binnenkort ook wel het loodje leggen.
  Zat er eigenlijk langzaam aan te komen dat Caz zou ophouden en zou persoonlijk KX radio een welkome aanvulling vinden.
   
 8. KXRadio zou ook wel leuk zijn, maar is overigens wel heeeeel iets anders dan Caz!.

  Wil je iets als Caz! kun je nog het beste Decibel luisteren gok ik. Daar zit nu ook de Welcome to your weekend mix.....
   
 9. Wat ik vreemd vind dat je dit moet vernemen van een andere site of doordat je merkt dat hij er af is.
  Het had wel zo netjes geweest om het verwijderen van de zender aan de klanten te melden, nu denk je dat je een storing hebt!
   
 10. Cas

  Cas Zal niet meer terug keren op de kabel omdat Cas deel uit maakt van
  Arrow. De twee radio overige zenders Arrow classic Rock en Arrow Jazz zullen binnenkort ook van de kabel verdwijnen, waarschijnlijk nog voor
  Pinksteren.


  Wonderdog
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina