1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Waar blijft de firmware update?

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door ArChie, 22 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Even ter info, afgelopen donderdag zijn hier twee zenders verplaatst naar een andere transportstroom, nu is men vraag aan een Ziggo medewerker of ze ook iets hebben veranderd aan de update pakketjes??
  De tijd loopt nu al een paar dagen goed, epg perfekt(crossed fingers).


  We wachten af.
   
 2. wat bedoel je met update pakketjes ??

  edit: begrijp het al de zgn TDT/TOT data, nee dit is niet verandert.
   
 3. Dank je voor je reactie. Vreemd, puur toeval dan :wink:.
  Ik hou het in de gaten(tijd) of de zogenaamde "bug" niet meer terug komt.
   
 4. Net weer eens last van de geen geluid bug na het zappen. Een oorverdovende stilte nadat ik stopte met zappen op RTL-5. Even heen en weer zappen en het probleem is opgelost, maar dit is één van de bugs in die na drie jaar nog steeds in de Humax IR-FOX C zit en al langere tijd bekend is.
   
 5. Is hier ook gebeurd, maar de tijd loopt nog steeds niet goed, eerder slechter. Heeft dus ben ik bang niets met bovenstaande te maken
   
 6. Tijd loopt hier nog steeds goed, als je de decoder effe reset dan(de stroom er even af)?
  Maar wat ik ook al eerder zei, puur toeval denk ik, want anoniem zei dat er niks was veranderd.
  We blijven het in de gaten houden als de decoder hier weer langere tijd aanstaat.
   
 7. Mijn ervaring is dat het volledig resetten van de ontvanger naar fabrieksinstellingen en dan opnieuw de installatie uitvoeren er voor zorgt dat het weer voor een langere tijd goed gaat met de tijd. Nadeel van die reset naar fabrieksinstellingen is natuurlijk dat alle instellingen weer verloren gaan, dus ook de eventuele favorietenlijst en/of bij kanalen aan of uit gezette ondertiteling en/of audio voorkeuren. Vanwege het regelmatig volledig resetten van de ontvanger ben ik daarom maar gestopt met het aanmaken van het favorietenlijstje zodat ik nu weer wordt lastig gevallen met allerlei kanalen die niet tot mijn pakket behoren tijdens het zappen en in het volledige EPG overzicht.
   
 8. Archie, als je deze fout ziet, dan zou ik je willen vragen om te kijken naar de elementry stream pids en deze te vergelijken met een eerdere analyse. Ik wil graag de problemen oplossen maar dan moet ik wel een idee hebben in een mogelijk oorzaak. Ik hoop dat we op termijn de signaal Alkmaar rechtstreeks kunnen monitoren.
   
 9. welke software versie gebruik je ?
   
 10. De laatste die ooit is uitgebracht. De 1.01.14 ( dat is de versie, of schrijf ik nu onzin? ) Komt uit juli 2008.

  Gebruik de tijd niet zo zeer voor opnames, maar tijdens het zappen heb je niets aan de epg, want hij laat dan toch niet het juiste programma zien.
  Soms laat hij de tijd zien van het moment dat de decoder het laatst heeft aangestaan, of wanneer er voor het laatst gezapt is. Deze tijd onthoud hij en ververst hij dus niet automatisch.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina