1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijziging 2 DTV frequentie netwerk 1111 op 25 mei a.s

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door TVdigitaal, 20 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wijziging 2 DTV frequentie's netwerk 1111 op 25 mei a.s

  Maandagochtend 25 Mei worden een aantal frequenties voor digitale TV (van Ziggo) aangepast. Het gaat om het gebied met netwerkcode 1111 (Voormalig @home: Brabant & Limburg). Het kan het voorkomen dat de decoder een E48 of E52 melding geeft als deze 's nachts is blijven aanstaan op een gewijzigde frequentie. De oplossing is om even naar SBS6 te zappen en daarna na enkele hoger kanalen, hierna moet de foutmelding zijn verdwenen.

  Mocht u door met de decoder heen en weer te zappen tussen een aantal kanalen het probleem niet kunnen oplossen voer dan een herinstallatie uit, de handleiding met de juiste netwerkcodes is te vinden op http://www.ziggo.nl/klantenservice/installatie-downloads/handleidingen/ (handleiding digitale televisie), ook staan hier de handleidingen van de gecertificeerde ontvangers.

  Wie een niet gecertificeerde decoder (of TV/PC) gebruikt moet mogelijk opnieuw het netwerk scannen, of handmatig de gewijzigde frequenties invoeren.

  Het betreft de frequenties van TS07 en TS10, de nieuwe frequenties die Ziggo gaat gebruiken zijn voor TS07 538,75 Mhz en voor TS10 474,75 Mhz.

  Opmerking: Het is dus verstandig de decoder de nacht van zondag op maandag niet aan te laten staan op Nederland1, Nederland2, Nederland3 of RTL4 maar deze op bv RTL5, SBS6 of een andere zender te laten staan.

  Deze info is ook te vinden op http://www.ziggo.nl/klantenservice/storing-onderhoud/ (na invoeren van de betrokken postcodes).

  Onze excusses voor de eventuele overlast.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 mei 2009
 2. Als er maandag dan toch werkzaamheden zijn. Laat dan meteen iemand kijken naar de naam van National Geographic Channel HD. Deze staat namelijk al weken verkeerd ingesteld op National Geograpic Channel HD, een missend 'h' dus.
   
 3. Mijn fout,
  :oops: Niet gezien we gaan dit aanpassen, is inderdaad niet helemaal correct.

  Bedankt!!!
   
 4. Heb het ook niet eerder gemeld omdat dit toch maar een esthetisch foutje is. De zender wordt er qua qualiteit niet slechter op.
   
 5. Hier (postcode 4651) is nu (25-05 08.15 uur) geen ned 1,2,3 en rtl4 te ontvangen. Ook niet na een complete herinstallatie van de samsung DCB-9401R decoder.

  Hopenlijk wordt dit nog opgelost?
   
 6. Hier ook niet postcode 5213
  met de foutmelding E37-32
   
 7. Ik krijg de foutmelding ook niet weg, ook niet als ik de frequentie handmatig invoer.

  Nu was het eens handig geweest als ze die mail functie eens zouden gebruiken en alle klanten middels een bericht van te voren op de hoogte stellen.

  Maar nee, die mail functie had ik jaren geleden al in mijn ouwe Panasonic decoder zitten en nu in de Humax zit ie ook, maar gebruik hebben ze er in al die jaren nog nooit van gemaakt.

  Zal wel te moeilijk zijn om dat allemaal lopende te krijgen.
   
 8. Moet nu weer werken

  Probeer maar even.
   
 9. Geen ontvangst

  Hier postcode 6134 ook geen ontvangst van Ned 1, 2 ,3 en rtl 4. :-(
  Ik snap niet van zo'n organisatie als Ziggo met zovele klanten dat ze ons niet op de hoogte stellen van dit onderhoud. Ze kunnen toch op hun eigen Ziggo kanaal een info pagina plaatsen dat er werkzaamheden zijn!! Iemand die digitale tv heeft hoeft niet per se internet te hebben. Want alleen hier kun je lezen dat er werkzaamheden zijn. Nu treffen ze weer een heleboel mensen met problemen zodat ze weer moeten bellen met ziggo. En ziggo zal wel weer denken.. KASSA.!!
  Dit jaar heb ik voor een dikke 60 euro die helpdesk moeten bellen. Te gek voor woorden toch.
  Ik hoop toch dat ze spoedig van die kinderziektes af zijn. Met @home had ik nooit problemen!!!!
   
 10. Voor iedereen met een niet gecertificeerde tTV of ontvanger juiste frequenties zijn:


  TS 7 : 538,75 Mhz (o.a Familie 24, Hustler, Playboy enz.)
  TS10: 474,75 Mhz (Nederland1, 2, 3 en RTL4)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina