1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

kabel tv goedkoper??

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door bruce., 20 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. En ik weet zeker dat KPN geen toegang krijgt in het besluit staat dit duidelijk aangegeven. Anders praat jij over oneerlijke concurrentie aangezien de kabelmaatschappijen ook geen toegang hebben tot het kpn netwerk.
   
 2. Als een kabelmaatschappij toch een bedrijf als Tele2 opricht en in de markt zet krijgt dat bedrijf toch wel toegang tot het KPN netwerk zeker?

  KPN zal niet als telefoonaanbieder KPN zomaar in de kabel branche kunnen stappen nee. Dan zullen ze er eerst een aparte tak voor in moeten richten.
   
 3. Nee dan krijgt dat bedrijf geen toegang tot het netwerk. Daarnaast is het niet mogelijk voor kpn om als telefoonaanbieder op het kabelnetwerk te gaan want alleen het televisie deel word opengesteld. Zou anders wel erg makkelijk voor KPN worden. KPN heeft ten opzichte van de kabelbedrijven een verouderd netwerk en zou dan goedkoop betere diensten kunnen gaan aanbieden.
   
 4. Eigenlijk had Decibert hier nog het beste punt!

  Net als bij de aankondiging van invoering van CI+ en de discussie over meedere smartcards per abonnee lijkt dit ook een beetje een zinloze discussie vol speculaties te worden.

  Ik ga het lekker afwachten. Invloed op het reilen en zeilen heb ik toch niet, dus ga ik er ook niet meer over speculeren.

  Ik wens u allen een fijne dag! :pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina