1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

beeldkwaliteit

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door andre1969, 19 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik denk erover om over te stappen van mijn "oude" 70 cm CRT tv, die nu via de humax op zich een prachtig scherp plaatje produceert, naar een full HD LCD tv van een ruime meter diagonaal.

  Daarbij wou ik dan ook overstappen naar interactieve tv via de cisco. Het probleem is alleen dat ik, als ik in de winkel vraag of ze de t.v.'s even niet via een perfecte blu-ray aan willen sturen, maar via tv-signaal, ik een beeld te zien krijg, waar ik niet vrolijk van wordt (vaag !!!) (Het gaat me dan niet om die paar HD-zenders die er zijn, maar gewoon om Ned 1/2/3/ en de commerciƫle zenders)

  Nu lees ik hier berichten genoeg van mensen die beweren via de upscaling een prima beeld te hebben.

  Mijn vraag is: Is er misschien iemand in Bedum of Groningen waarbij ik de beeldkwaliteit eens mag bekijken ? Dus iemand met een LCD van een ruime meter, die deze decoder heeft?

  alvast bedankt

  Andre
   
 2. SD beeld wordt in principe niet lelijker als het over een HD-ontvanger gaat. Sommige SD kanalen worden er zelfs scherper van. Het zit hem waarschijnlijk in de instellingen van decoder en TV.
   
 3. Ik heb inderdaad een prima beeld op 40" maar het verschil met een echt HD signaal (zoals Discovery HD of NGHD) is aanzienlijk. Aan de andere kant: dit is (b.v. ned 1,2,3) wat we geleverd krijgen in NL; voorlopig is het nog geen HD. Het ziet er beter uit als je verder weg zit ;)
   
 4. Het beeld via de decoder (dus digitaal) ziet er op en LCD wel beter uit dat het analoge signaal. Ikzelf vindt dit er best goed uitzien..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina