1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax en universele afstandsbedieningen

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door john1959, 19 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat een onzinverhaal dat die Logitech batterijen vreten. Ik heb zelf een H688 en is elke dag in gebruik en ik moet ongeveer elke 3 a 4 weken de batterijen opladen. Wat enorm scheelt is de verlichting uit schakelen. Druk op Glow als je verlichting nodig hebt.
   
 2. Wat is er onzin aan als ik mijn Logitech Harmony 885 iedere 1 a 2 dagen moet opladen en mijn Logitech Harmony 785 om de 4 a 5 dagen ? Bij de Harmony 885 heb ik zelfs de verlichting uitgeschakeld !
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 jul 2009
 3. Misschien ligt levensduur batterijen niet aan de Logitech afstandbediening, maar aan de kwaliteit van de oplaadbare batterijen.....

  Zelf gebruik ik normale batterijen en die gaan al weken mee. Zelfs bij gebruik van glow schermpje, wel een standje lager gezet.
   
 4. De logitech afstandbedieningen welke ik heb maken allemaal gebruik van een accu.
   
 5. Logitech Harmony One !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):)
  Je zult er geen spijt van krijgen !
   
 6. Dan heb je echt een defecte batterij. Heb mijn 885 nu 4 jaar, batterij nog steeds prima, tot een week zonder laden is geen probleem zonder de verlichting uit te schakelen.
  Heb sinds kort een tweede 885 (voor slaapkamer nu die zo goedkoop is), idem. Kan makkelijk een paar dagen zonder lader.
  Kortom: met jouw batterij is echt iets mis. Nog garantie? Zou een andere batterij vragen.

  Los daarvan: die lader hebben ze niet voor niets vormgegeven zoals hij is. Die is bedoeld om de Harmony bij geen gebruik altijd in te leggen. Dus als je gewoon elke nacht oplaad.... Is ook beter voor de levensduur van de batterij trouwens.
   
 7. Precies, hier ligt ie elke nacht in de lader te rusten... :P
   
 8. Ik leg hem ook iedere nacht op de oplader, ik gebruik de logitech pas als ik terug kom van het werk rond een uur of 18:00. Maar echt intensief wordt hij pas gebruikt rond 21:00 - 00:00.

  Ik heb ook al een andere batterij besteld (zie onderstaande link) maar die wilt hij helemaal niet opladen. Als ik hem op de oplader leg zie ik wel effen het symbool dat hij gaat opladen maar voor de rest doet hij dan niets.

  http://www.batteryupgrade.com/shopB...hType=searchByshopGroup#/shopGroupId/13772787

  Ik ben nu inderdaad aan het overwegen om eventueel een Logitech One of anders een Logitech 785 aan te schaffen.
   
 9. De gekleurde knoppen zitten niet op het vaste toetsenbord, maar zijn wel beschikbaar op het touch screen en zijn daar ook prima te gebruiken. Is voor Favoriete zenders echter niet direct nodig: die kun je op je Harmony voorprogrammeren zodat je alleen op het logo van de zender hoeft te klikken om die te selecteren.
   
 10. Ook ik werk met een Harmony en wel de 895. Ik ben uiterst tevreden. Alles is mogelijk met dat apparaat en ja die heeft ook de gekleurde knoppen op het vaste toetsenbord. Een probleem met de accu ken ik niet bij geen gebruik ligt hij op zijn bijgeleverde oplader. Een echte aanrader.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina