1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax en universele afstandsbedieningen

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door john1959, 19 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. afstandbedieng

  Hallo John
  wij hebben ook een panasonic en Humax 5000c en nu een harmony 785 afstandbediening , werk perfect je kunt er 15 apparaten mee bedienen,en alles is te programeren via usb met de computer als je er zelf niet uit komt kun je contact opnemen met de harmony ,daar geef je de apparaten door die je in de afstandbediening wilt . dan kun je via hun site met een usb kabeltje alles downladen ,ze helpen je perfect. wij zijn er erg tevreden over
  wij zijn ook niet erg handig in die dingen . daarom hebben wij het ook door de harmony laten doen en dat alles gratis je hebt een site van harmony met al jou gegevens er in van al je apparatuur je usb kabeltje er in en downloaden maar
  groet Rink
   
 2. Is het ontbreken van de rode, groene, gele en blauwe knop geen gemis op de Logitech Harmony One ? Zeker bij de Humax HD decoder gebruik ik deze knoppen vaak.
   
 3. Vreemd, we hebben voor op de slaapkamer een Logitech Harmony 525 en de batterijen hoeven na 2 maanden nog steeds niet vervangen te worden. Wordt toch redelijk vaak gebruikt, niet zoveel als de Harmony 885 die we beneden hebben, maar die gaat 's nachts op het oplaadstation.

  Goede afstandbedieningen! Echt aanradertjes...
   
 4. Een Logitech Harmony 885 heb ik ook en die moet ik iedere dag op het oplaadstation leggen want 2 dagen zonder oplaadstation haalt hij niet. Ik gebruik deze 3 uur per dag intensief (ik ben een echte zapper) en op het eind van de dag heb ik dan nog 1 accu-streepje over. Ik heb zelfs energie slurpende dingen uitgeschakeld. Dat vind ik best wel jammer van deze prachtige afstandsbediening want hij zou zeker een weekje moeten meegaan op een volle accu.

  Ik heb ook een Logitech Harmony 785 en daar is het accu gebruik veel beter. Die gebruik ik ook ongeveer 3 uur per dag redelijk intensief maar deze gaat 4 a 5 dagen mee en dan pas hoef ik hem op de oplader te leggen.
   
 5. Nope, bij mij staan die namelijk gewoon in het touch-screen.

  :wink:

  Ben
   
 6. afstandbediening

  hallo familie

  de zelfde 4 kleuren zitten zitten ook op de logitech harmony One , je kunt de knoppen op de zelfde manier gebruiken net als bij de Humax

  groet Rink
   
 7. Hallo Brammetje : ik vind het ook vreemd , wand wij hebben de Logitech harmony 725 ,word bij ons ook dagen gebruikt zonder dat die op de oplader ligt

  groet Rink
   
 8. De powerknop van mijn panasonic tv moet ik 2 sec ingedrukt houden voordat de tv aangaat, kan je dit bij de Logitech Harmony instellen?

  mvg Jan Smit
   
 9. Hallo hier ook een reaktie van een tevreden Harmony 525 gebruiker. De batterijen gaan in ieder geval langer mee als een week. Wat betreft de schakel tijd voor de panasonic tv's. Deze kun je verlengen via de instellingen. Ook bij mij was dit in eerste instantie een probleem, maar na wat gepuzzel is ook dit gelukt.
  Zeker de instellingen voor een aktiviteit vergen wat geduld, maar nu met 1 druk op de knop gaat en de Humax aan, de TV en gaan de volume instellingen via de tv en de kanalen via de humax. GEWELDIG.
  Grt:applause:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina