1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung LE32B652 met DVB-C

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Marando, 18 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Volgens deze bron heeft dit toestel CI+.
   
 2. Ja die had ik zelf ook al gevonden :), maar toch bedankt. Kon op de website van Samsung bij het model vrij weinig vinden (niet eens dat er een CI/CI+ in zit, alleen DVB-C e.d.).

  Gaat een hoop kastjes schelen deze TV als het allemaal werkt. Moet hem nog in het netwerk hangen, maar met USB schijf werkt het fantastisch. Heb reeds aardig wat bestanden met verschillende codecs geprobeerd en spelen tot nu toe allemaal fantastisch. Zit ook een aardige codec in, in de handleiding stond de GPL en LGPL (open source licentie voorwaarden) en het blijkt o.a. linux en ffmpeg te gebruiken. ffmpeg is een behoorlijk uitgebreide verzameling codecs :).

  Wellicht dat deze TV in de toekomst ook custom firmware's zal hebben. Zou alleen momenteel geen idee hebben wat ze nog toe moeten voegen.
   
 3. Ik heb vandaag deze TV gekocht. (de LE32B650)
  Onwijs vette TV. kan divx films/series rechtstreeks van me server streamen. zelfs HD mkv files.

  Nu net ook even die ziggo digitale smart card erin gedaan. Automatisch ging hij alles zenders instellen. Heb echter alleen nederland 1 die werkt. De rest geeft aan dat het signaal scrambled is.

  Dezelfde smart card werkte wel hellemaal in dat humax ding.
  Heb ziggo even gebeld. Die melde natuurlijk dat ze deze tv niet ondersteunde. Hij zag echter wel dat de smart card niet geactiveerd was (vreemd maar ok). Hij heeft hem nu opnieuw geactiveerd dit zou 48 uur kunnen duren. Hopelijk werken de andere zenders dan ook.
   
 4. Wat voor CI module (CAM) heb je nu in die TV zitten? Het kan helpen als je de module via het setup menu even reset naar fabrieksinstellingen óf even de netspanning van het toestel haalt. En zat je smartcard wel correct en diep genoeg in de module?
   
 5. En als je nog geen CI-module hebt, weet je direct waarom je de andere kanalen niet ziet. Zonder CI module kan de TV het signaal niet decoderen, en zie je dus alleen de ongecodeerde zenders (Ned 1 en een paar andere), ook al is je smartcard ondertussen geactiveerd.
   
 6. al meer info bekend? heb net een Samsung le37b652 gekocht en wil graag hd beeld hebben?
   
 7. Heb je ook al een AlphaCrypt module om in de TV te stoppen?
   
 8. Nee, nog niet. Daarom was ik eigenlijk op het forum om dit een beetje uit te zoeken. Want hoor veel verschillende verhalen door elkaar.
   
 9. Ik heb gisteren de le32b650 gehaald. Gisteravond aangesloten en zenders laten zoeken paar minuten later had de tv alle analoge en digitale zenders gevonden en had ik beeld op Nederland 1 in HD, Mascom alphacript classic geplaatst met smartkaart en ik kon lekker zappen door het digitale zender aanbod van ziggo.
   
 10. een c module komt in september kosten 97 eu
  officieel van ziggo
  groet rob
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina