1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Abonnement

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door badabing, 18 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Zit te twijfelen of ik gebruik van maak van de aanbieding van Ziggo namelijk,
  2 jaar contract ITV a 16,95 p/m plus Cisco decoder voor 130,-
  Of alleen de decoder voor 359,- heb je dan geen itv pakket ?

  Bvd

  Vr gr
  Arno
   
 2. De decoder kost toch 459 zonder abbo?
  Ik heb meegedaan aan het testtraject en neem de Cisco wel over, maar zonder abbo. Mijn prio ligt bij het PVR gedeelte en de HD decoder.:)
   
 3. Ik had zo`n abonnement met decoder besteld bij Ziggo maar is fout gegaan, ze hadden een verkeerde vinkje aangeklikt bij de tel bestelling.
  Daardoor staat er op de leveringsbrief die ik ontvangen heb 359,- euro voor de decoder en geen maandelijkse kosten a 16,95 voor 2 jaar.
  Kan de decoder accepteren bij aflevering en dan word het bedrag 359,- gefactureerd. maar dan heb ik geen itv pakket denk ik.
   
 4. Het totaalpakket interactieve televisie vond ik tijdens de testperiode niet echt zijn geld waard.
  Wat ik wel regelmatig gebruikte was net gemist (uitzending gemist) voor de publieke omroep en SBS6. Als hier nu ook RTL zou werken, dan zou ik de 5 euro per maand nog overwegen. De rest vindt ik zijn geld niet waard.
   
 5. €459,-, en nee, als je er dan een extra interactief abonnement (Net Gemist, TV-theek of Interactief Totaal) bij wilt kun je dat wel gewoon bestellen. Als je dus sowieso Interactief Totaal wilt, kun je beter kiezen voor het 2-jarig contract, dat scheelt je dan €209,- voor de decoder.
  Ben je daarentegen niet of nauwelijks geïnteresseerd in het Interactief Totaal pakket maar meer in de andere functies van het apparaat, kun je de decoder gewoon los kopen.
   
 6. Wat ik wel sterk vind aan het totale pakket is de installatie-pakket. Er zit een fraaie versterker bij met de juiste connectoren om tot een 100% signaal te komen.
   
 7. Ja dat is mooi meegenomen. Er moet toch een andere contactdoos geïnstalleerd worden om retoursignaal aan te kunnen, dan kan dat beter meteen een versterker zijn. In hoeverre versterking altijd nodig is voor ITV weet ik niet, maar het is een goede zaak dat-ie er bij zit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina